Notícies

Noticies

L’AVENIDA S’EMPORTA EL CLÀSSIC.

L’AVENIDA S’EMPORTA EL CLÀSSIC Sense Giedre Labuckiene des del primer minut -sumada a la baixa de Tolo-, l’Spar Girona ha mantingut opcions per emportar-se el partit fins a pocs segons pel final. No obstant això, una cistella de Carter

L’UNI CAU AMB HONORS A LA FONTETA.

L’UNI CAU AMB HONORS A LA FONTETA Resultat esperat a La Fonteta després d’un llarg viatge (i sense descans) des de Turquia. L’Spar Girona ha caigut amb honors a València per 74 a 52 i ja pensa en el següent enfrontament d’EuroCu

COMUNICAT: JORNADA 23 LF ENDESA.

COMUNICAT: JORNADA 23 LF ENDESA L’Spar Girona vol manifestar el seu profund malestar davant l’obligació imposada de jugar el partit de LFEndesa demà dissabte a les 16:00 hores, a causa de les conveniències de Teledeporte en fixar aques

LAUREN NICHOLSON, NOVA JUGADORA DE L’SPAR GIRONA.

LAUREN NICHOLSON, NOVA JUGADORA DE L’SPAR GIRONA Lauren Nicholson és el nou reforç de l’Spar Girona. Després de confirmar-se la lesió de gravetat de Rebekah Gardner, l’equip ha arribat a un acord amb la jugadora australiana, que

L’UNI CAU AL FAUSTO VICENT PER 65 A 69.

L’UNI CAU AL FAUSTO VICENT PER 65 A 69 Segona derrota consecutiva de l’Spar Girona a la LF Endesa. L’Uni, que ha dominat gran part de l’enfrontament, s’ha vist superat en el tercer i últim quart per l’encert des de la