Pròxims partits

PREINFANTIL
April 26, 2014 (9:00 am)
(Partits) BC FONTAJAU - UNIÓ UNI GIRONA

INFANTIL TERRITORIAL
April 26, 2014 (9:00 am)
(Partits) UNIÓ UNI GIRONA - BÀSQUET PORQUERES (Pav. Maristes)

INFANTIL "B"
April 26, 2014 (11:00 am)
(Partits) UNI GIRONA "B" - CB BANYOLES (Pav. Sta. Eugènia)

INFANTIL NIVELL "A-1"
April 26, 2014 (12:30 pm)
(Partits) UNI GIRONA - S.E.S.E. BARCELONA (Pav. Sta Eugènia)

CADET INTERTERRITORIAL
April 26, 2014 (5:30 pm)
(Partits) MANYANET REUS - UNI GIRONA "B"

 
Inici
ACTIVITATS D'ESTIU DE L'UNI GIRONA [+Info]
23/04/ 2014

Arriba l'estiu, i un any més, arriben les activitats d'estiu de l'Uni Girona. Una àmplia oferta per nens i nenes que vulguin passar un estiu esportiu.

DESCARREGA AQUI LA CARTA INFORMATIVA DELS CASALS I CAMPUS DE L'UNI GIRONA

LLegir +
SETMANA SANTA DE TORNEJOS I DE SELECCIONS [+Info]
10/04/ 2014
Aquesta Setmana Santa els diferents equips i jugadores de l'UNI faran un intensiu en la seva preparació per encarar el final de temporada. Així, diferents equips de l'UNIGIRONA participaran a varis tornejos com el de Logroño (on fa força edicions que hi participem) o, el més recent, de Santa Coloma de Farners. Tot això sense oblidar la participació en el tradicional 3x3 de Setmana Santa de l'ESPAI GIRONÈS.

També aquests darrers dies han sortit les convocatòries de seleccions on hi l'Uni Girona CB hi tindrà representants:

• IHO LÓPEZ, del júnior, participarà en la convocatòria de la selecció estatal U17 que prepara el Mundial que el proper estiu es jugarà a Portugal. La Iho va convocada del 15 al 20 d'abril a Guadalajara.

• JÚLIA GARRIGA, del cadet preferent, ha estat convocada del 17 al 20 d'abril a Saragossa amb la selecció estatal U15.

• El doctor JOSEP MARIA TUBAU, ha rebut la convocatòria de la selecció estatal U16 que participarà a França en un torneig tot preparant el seu europeu d'aquest estiu.

• I per últim, l'AINA MARTIN jugarà amb la Selecció Catalana el Campionat d'Espanya que es jugarà de 16 al 19 d'abril a Saragossa.

Molta sort a totes !!!
MOLTES GRÀCIES I FINS AVIAT, ANNA [+Info]
04/04/ 2014
Anna Caula deixarà de ser l'entrendora de l'Spar Uni Girona després de 6 temporades amb un ascens a Lliga Femenina, quatres títols de Lliga Catalana Femenina, tres cinquenes i dues terceres posicions en la màxima divisió del bàsquet estatal femení i dues Copes de la Reina, una Supercopa i dos play-offs jugats amb l'Uni.

"Diuen que créixer a casa és difícil, que cal marxar perquè et valorin. Jo puc dir en veu ben alta que, per mi, aquesta dita no es certa", deia Caula a la seva carta de comiat. Després de 6 anys al capdavant del projecte de l'Uni Girona CB (excepte uns mesos, ara fa tres temporades), l'Anna deixarà de ser l'entrenadora per ocupar una altra posició dins el club.

Tothom d'aquest club vol agrair-li la seva gran feina i, com a dit Joan soler, directiu del club, en representació de tots: "les portes de l'Uni Girona sempre estaran obertes" per ella.

Llegir més
 

DestacatsPublicitat