UNI Girona

PROTEIN GASTRONOMY, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR.

PROTEIN GASTRONOMY, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR PROTEIN Gastronomy, empresa que es dedica a la creació de proteïna funcional per millorar el rendiment dels esportistes i la salut de les persones, s’ha convertit en nou col·laborador de l’

PRIMERA VICTÃ’RIA DEL 2023.

PRIMERA VICTÃ’RIA DEL 2023 Victòria d’ofici de l’Spar Girona en un partit on les gironines han estat lleugerament superior al Basket Landes, especialment en l’últim quart (65 – 54). Marianna Tolo, en la primera part, i Rebekah Ga

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BASKET LANDES.

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BASKET LANDES Torna la millor competició continental de clubs. L’Spar Girona rep aquest dimecres el Basket Landes, les campiones de la Copa Francesa de la temporada passada. La dinàmica de les visitants no és la mill