3 de 3, invictes a l’EuroCup Women

Spar Citylift Girona 86 - 55 VBW Ceglèd

L’Spar Citylift Girona va guanyar ahir clarament el VBW CEKK Ceglèd hongarès per 86-55 i va aconseguir la tercera victòria consecutiva del grup G de l’EuroCup Women. L’equip gironí és líder després de vèncer amb solvència els partits contra el Gernika, a Bilbao, i el Landes i el Ceglèd, a Fontajau. Ara, cal demostrar el bon nivell assolit en la segona volta i afrontar amb ambició els desplaçaments a França i Hongria.

Un partit més de l’Uni Girona per demostrar el seu potencial i evidenciar el bon inici de lliga a Fontajau. S’esperava més del Cegléd, però també és cert que les nostres jugadores van fer un partit molt intens i això els va permetre dominar el marcador des de l’inici. Intensitat, defensa, rebots i bons contraatacs van ser clau per tenir resultats com 22-11, al final del primer quart, i 43-30 al descans. I va ser a partir del tercer quart quan les distàncies es van anar ampliant amb el 69-40 que ja donava el partit per sentenciat.

El conjunt d’Èric Surís torna a jugar a Fontajau aquest diumenge a la Liga Dia i ve un rival fort en aquesta sisena jornada com és el Gernika, a partir de les 7 de la tarda i en plenes Fires de Girona.