A la següent fase de l’Eurocup Women!

Uni Girona 81 - 68 Gernika Bizkaia

Guanyar Lointek Gernika per 81-68 en la quarta jornada de l’Eurocup Women a Fontajau ha servit perquè el nostre equip ja estigui classificat per a la següent fase. Un mèrit important guanyar tots els partits disputats fins ara a manca de dues jornades amb dos desplaçaments a la vista: Basket Landes de França i Cegled d’Hongria.

L’Spar Citylift Girona va tornar a tenir un partit complicat contra el Gernika, tal com va passar diumenge a la lliga, i va ser a base de superació i constància que es va acabar guanyant. Felicitats noies i cos tècnic!

No va ser un començament fàcil per a les jugadores d’Èric Surís perquè Gernika va fer un molt bon primer quart, en el qual es va imposar per 16 a 22. Una bona defensa i l’encert en atac van ser clau perquè el rival incomodés a les gironines. A base de superació i ganes, amb una defensa en zona i les rotacions, l’Uni Girona va anar retallant les diferències i va passar a dominar el partit. El 46-34 del descans ja posava les coses al seu lloc.

La tònica va ser la mateixa del diumenge passat a la lliga, l’Spar Citylift dominant el resultat però sense avantatges clars per la lluita i la categoria del conjunt basc. A base d’empenta i constància, es va arribar al final amb el 81-68.

Ara, el proper partit ja és demà dissabte a la pista del IDK Gipuzcoa (18h). Un equip difícil i que també es trobar com nosaltres a la lliga: 5 victòries i 1 derrota.