Contundent victòria a Bembibre. (CB Bembibre 41 – 89 Spar Citylift Girona)

CB Bembibre 41 - 89 Spar Citylift GIrona

Amb el partit d’avui, l’equip es trobava davant d’un Bembibre molt necessitat de victòries – 2 – 9 en aquest inici de lliga -. Tot i així, l’alerta del míster Eric Surís en la prèvia ha estat la seva solidesa en defensa; un equip dur i incòmode a l’hora de ser atacat. Per la seva banda, l’Spar Citylift es troba al capdamunt de la classificació i en molt bona forma després de guanyar consecutivament als dos grans rivals de la part alta: Perfumerías Avenida i Lointek Gernika.

L’alerta de Surís no era envà: en els primers minuts la circulació de bola ha estat més complicada de l’habitual per un equip que sap moure-la còmodament. Hampton, amb qualitat individual, ha sabut obrir la llauna en una penetració i diversos tirs exteriors que han donat oxigen a l’equip. Juntament amb bones defenses de les gironines i un domini clar del rebot, el partit s’ha anat encarant gràcies al ritme alt que ha sabut imprimir l’Spar Citylift. Al final del primer quart, el marcador indicava un 5 – 21.

Al segon període les locals s’han «despertat» i han jugat de forma més alegre i atrevida en atac, reduïnt l’avantatge i tenint els seus millors moments. Les visitants, però, han sabut seguir mostrant el seu joc amb fluïdesa i encert exterior, i dominant el rebot en zona interior. Al descans s’hi ha arribat amb un 23 – 41.

El tercer temps ha tingut diverses similituds amb el primer. Amb el partit trencat, l’equip ha sabut desplegar el seu millor joc ofensiu per anotar 26 punts en els millors 10 minuts del partit. L’equip no ha hagut de patir més del compte per emportar-se un partit de forma contundent. Amb un joc interior molt important en l’aspecte ofensiu – i molts minuts de qualitat per a la júnior Laia Moya, l’equip ha rotat tot el possible, dins la curta plantilla, i ha acabat el partit amb un gran 41 – 89.

Demà de bon matí, jugadores i staff viatjaran a Donosti per preparar el partit que, en menys de 48 hores, l’equip disputarà davant l’IDK Gipuzkoa.