Derrota a Atenes i tocarà remuntada a Fontajau

imatge-cronica-olymiacos-anada

L’Spar Citylift Girona va donar la cara fins al final a la pista de l’Olympiacos però al final es va escapar la victòria en caure per 65-60 i tocarà remuntar en la tornada, dijous que ve a Fontajau (8 del vespre), en els setzens de final de l’EurocupWomen. L’equip gironí va lluitar per no caure derrotat a l’anada a Atenes però les decisions arbitrals i la duresa del rival ho van impedir. És cert, que la mala primera part va passar factura a les jugadores que, després del descans, van permetre que tornéssim a veure l’Uni Girona d’aquesta temporada: defensa, intensitat i encert en atac. Toca remuntada a Girona i us necessitem afició!

L’Spar Citylift no va estar del tot encertat en la primera part, producte dels nervis i el respecte pel rival. El primer quart va acabar amb un 19-13 gràcies als dos triples finals de Nicole Romeo, que va permetre que l’Uni continués demostrant el seu potencial. Les jugadores d’Èric Surís van anar millorant amb el pas del temps però al descans es va arribar amb un 31-24 gràcies a l’encert final de les jugadores del conjunt grec. Va ser després de la pausa quan les jugadores d’Èric Surís van demostrar la seva qualitat: reacció espectacular i un encert meritori de Romeo. El seu cinquè triple, amb el 33-34, va posar a l’Uni Girona per primera vegada per davant en el partit.

El matx es va anivellar i les gironines van arribar a tenir un 41-46 gràcies a un parcial contundent: 10-22 al tercer quart. Al quart, el decisiu, l’equip grec va aconseguir remuntar gràcies a la seva duresa i algunes decisions arbitrals que van passar factura a l’Uni Girona. Cinc punts per remuntar dijous que ve a Fontajau (20h). Tenim ganes de remuntada i superar aquesta nova fase de l’Eurocup per passar a vuitens de final.