Derrota que impedeix acabar una gran temporada aixecant el títol de lliga. (61 – 77)

L’Spar Citylift Girona cau en el segon i definitiu partit de la sèrie davant un Salamanca més regular en molts trams del partit i més encertat en el tir de camp.

cronica-final2

El segon partit de la sèrie de les finals dels play offs pel títol ha portat a Perfumerías Avenida a un pavelló de Fontajau que ha fregat el ple. Després del primer enfrontament, on castellanes i gironines van protagonitzar un duel que es va decidir a un segon del final, aquest prometia ser disputadíssim i feia pensar que es decidiria per petits detalls.

Les visitants han anotat en els 4 primers atacs. S’han mostrat més encertades que l’Spar Citylift Girona en els primers compassos, aprofitant les segons oportunitats amb el poder sota cistella ja conegut a Fontajau. Colhado, però, trobant espais sota cistella, ha sabut mantenir el ritme en el marcador i ha igualat forces.

Les castellanes han perdut la superioritat un cop les rotacions gironines han anat apareixent i l’equip s’ha vist amb una confiança importantíssima d’haver remuntar un marcador de menys 8 i aconseguir un parcial d’11-0.

A partir d’aquí les alternatives al marcador i en el joc s’han anat succeint, però l’entrada de Moss per part de l’Avenida – amb 14 punts només en el segon quart – ha fet mal a les locals que han vist com es posaven 13 punts per sota, una ratxa només trencada amb un triple de Nicole Romeo. Al descans s’hi ha arribat amb un resultat de 32 – 44.

Tal com ja ens té acostumats aquest equip durant tota la temporada, el tercer quart ha millorat en diversos aspectes; en els percentatges d’anotació, la defensa s’ha intensificat i el públic ha acompanyat l’equip en tot moment per sumar com si es tractés de la sisena jugadora.

Tots aquests ingredients, però, no han estat suficients per superar un Salamanca més regular que no ha deixat d’anotar amb fluïdesa i ha acabat el partit amb un meritori 64% en tirs de dos i un 43% en triples. Només amb l’excepció de l’inici de l’últim quart, on s’ha estat pràcticament 6 minuts sense encertar.

Al final l’Spar Citylift Girona ha perdut el segon i definitiu partit – 61 a 77 – en la lluita per la lliga i no pot culminar una temporada excel·lent amb el títol.