Gernika o Araski, rival de l’Uni a les semifinals del «play-off»

Les d’Èric Surís tanquen la fase regular amb una derrota a la pista del Gipuzkoa, en un partit on les gironines no es jugaven absolutament res

Ddg 02.04.2017 | 01:08

Gernika o Araski. El guanyador d’aquesta eliminatòria dels quarts de final serà el rival de l’Spar Citylift Girona en les semifinals del play-off per fer-se amb el títol de Lliga, objectiu que l’Uni va aconseguir fa un parell de temporades, en una diada històrica de Sant Jordi del 2015 amb un Fontajau ple de gom a gom, i que molts gironins encara recorden. Ahir la fase regular de la Lliga Femenina 2016-2017, va baixar definitivamnet la persiana. Ara és temps de play-off. Arriba l’hora de la veritat, i malgrat el nou sistema de competició d’enguany amb quarts de final, semifinals i final, l’Uni ja sap que Gernika o Araski serà el seu proper escull en el camí per tornar a tocar el cel.

Ahir l’Uni no va tenir el seu millor dia. En un partit on les gironines no s’hi jugaven res, el desig de les locals per aconseguir un bitllet per acabar entre els sis primers va pesar molt més que la resta. Tot i acabar guanyant el primer quart (11-13), i arribar al descans perdent només d’un punt (25-24), les d’Èric Surís, van veure com el poc encert en atac, tot i el bon joc durant molts minuts, els impedia tancar el curs amb un triomf. El domini de Colhado (22 punts) i Bulgak (11 punts) i l’encert de Ferrari (19 punts amb un 5 de 8 en triples) van ser claus per fer que la victòria es quedés al País Basc.

Uni Ferrol-Gipuzkoa

Amb el triomf, el Gipuzkoa acaba la fase regular com a cinquè classificat. L’equip basc jugarà l’altra eliminatòria dels quarts de final contra l’Uni Ferrol que acaba la lliga com a quart classificat. El vencedor d’aquest eliminatòria serà el rival del campió de la fase regular, el Perfumerias Avenida a semifinals.

Via: Diari de Girona: “Gernika o Araski, rival de l’Uni a les semifinals del «play-off»”