El bon joc ha arribat per quedar-se. (87 – 50)

araski-cronica-png

Bon inici en l’aspecte anotador de les gironines. Una puntuació molt ben repartida entre el cinc inicial durant el primer quart ha ajudat a entrar bé al partit tot i el potencial de l’equip basc que ha començat l’enfrontament seguint el rastre al marcador.

Dues recuperacions consecutives finalitzades a la perfecció i un domini del rebot per part de les pivots locals han suposat un coixí de punts còmode per encarar el partit amb certa tranquil·litat i un 24 – 10 al marcador.

L’avantatge ha augmentat encara més en els següents minuts. Circulacions ràpides i bon canell en els tirs de dos han estat la clau per matar el partit gairebé a la mitja part, 46 – 23.

Els dos últims quarts han seguit la mateixa tònica, i han servit per constatar que l’equip d’Eric Surís està molt fi en tots els aspectes del joc.

Així doncs, amb un resultat final de 87 – 50, l’equip marxa una setmana de vacances amb els deures fets. La finestra FIBA dóna descans a l’Spar Citylift Girona després d’un inici de 2018 maratonià. Maria Conde i Shante Evans, però, competiran amb el combinat espanyo i eslovè respectivament.