Exhibició anotadora a Ferrol per incrementar distàncies a la part alta. (68 – 90)

Uni Ferrol - Spar Citylift Girona

El duel per la segona posició entre Star Center Uni Ferrol – actualment 3r classificat de la Liga Dia – exigia la màxima concentració en tots els aspectes. Els 24 punts d’avantatge aconseguits el dimecres contra el Ragusa no tenien cap valor avui, a banda de la dosi de confiança que suposaven, tal com ja va advertir Eric Surís durant la prèvia del partit.

L’equip gironí ha disputat uns primers minuts quasi perfectes a Ferrol. Un començament intens i encertat, sobretot pel que fa als percentatges d’anotació, han fet que el marcador lluís un parcial de 0 – 9 favorable a les visitants quan només s’havien jugat 3 minuts. El primer quart ha acabat amb un resultat que ja semblava ser una declaració d’intencions per part de l’Spar Citylift, 12 – 28.

No valia a badar i l’staff ha sabut mantenir la tensió en el segon període davant d’un rival que està realitzant una bona campanya. El bon joc de les gironines només s’ha vist frenat en alguns compassos del segon quart on les gallegues han estat més encertades en l’aspecte ofensiu.

La bona circulació de pilota i una gran contribució de la banqueta – fent efectiva la rotació alta plantejada pels tècnics – han aconseguit que el marcador al descans fos de 35 – 53.

L’avantatge i el pes del partit ha seguit estant del nostre costat també en el 3r quart, on l’equip ha sabut mantenir la distància amb la qual ja s’havia arribat al descans.

Finalment, amb un marcador de 68 – 90, s’ha demostrat la solidesa i el bon estat de forma d’aquest grup. Sense mostres de fatiga tot i tenir el partit de tornada de la R8 contra Ragusa pendent, avui s’ha incrementat l’avantatge respecte al tercer classificat de la competició domèstica, que se situa ara mateix a dues victòries de marge.