Històrica classificació pels Quarts de Final de l’Eurocup Women. (72 – 78)

Històrica classificació pels Quarts de Final de l’Eurocup Women. (72 – 78)

Virtus Eirene Ragusa - Spar Citylift Girona

Ja ens havia avisat el tècnic Eric Surís durant tota la setmana de la capacitat de reacció del Virtus Eirene. No es podia especular, s’havia de sortir a guanyar el partit des del salt inicial i només així aconseguiríem fer bo l’avantatge de 24 punts assolit dimecres passat a Fontajau.

Diverses precipitacions en la circulació i un ritme més baix en els inicis del matx han posat les coses difícils a l’equip gironí. Tot i la defensa intensa de Virtus Eirene, un dos més u de Colhado – MVP amb 18 punts i un 8/9 en tirs de camp –  i un triple de la capitana Rosó Buch han iniciat un parcial de 0 – 10. L’equip ha millorat en la circulació de pilota i ha sabut agafar la iniciativa del partit en un PallaMinardi més buit del que s’esperava. Un cop aturada l’embranzida de les locals, les gironines han sabut posar la pausa necessària per desplegar un bon joc, sòlides en defensa i resolutives en atac.

El segon quart ha estat més complicat de dominar, amb diverses alternatives al marcador que han fet posat les italianes per davant, acabant la primera part amb un 38 – 35. L’avantatge global encara era de +21 per l’Spar Citylift Girona.

La bona selecció en els tirs i un encert del 56% des dels 6,75 m. han servit per tenir controlada l’eliminatòria en tot moment. En els instants on l’equip no ha estat tan intens defensivament, ho ha sabut contrarestar amb uns atacs amb garanties.

Un últim quart més erràtic per a tots dos conjunts ha adormit el partit quan la distància ja era insalvable per a les sicilianes. El més destacable ha estat la retirada del partit abans de temps de Nadia Colhado per un petit trau al cap que ha requerit punts de sutura i també la de Kristina Alminaite, que ha acabat amb molèsties al canell.

Amb un marcador definitiu de 72 – 78, l’Spar Citylift ha completat una eliminatòria de matrícula amb un +30 en l’average final. El club aconsegueix el bitllet per la ronda de quarts de final de l’Eurocup Women per primera vegada a la seva història.