JORNADA DEL 20 I 21 D’OCTUBRE

Infantil B 45 VS. 43 Joventut Badalona

Va ser un partit molt intens defensivament per a les dues parts. Un Joventut de Badalona molt físic en comparació amb les del Citylift però, tot i la diferència física entre ambdós equis les gironines van aconseguir parar les badalonines. Les del Citylift van fer una molt bona feina al llarg del partit, amb petits errors que es van anar corregint com el control de rebot i la intensitat defensiva, especialment en la línia de passada. Finalment un bàsquet a l’últim minut, una bona defensa posterior i una excel·lent gestió dels darrers segons va decantar la victòria.

Cadet Vermell 83 VS. 32 AE Fornells A

Després d’aconseguir una nova victòria, el Cadet Vermell es consolida al capdavant de la classificació. Va ser un partit marcat pel gran encert des de la línia de 6,25. Això va donar un avantatge notable a les del Citylift, però el treball constant en defensa va marcar el camí de la victòria.

JET Terrassa 48 VS. 57 Primera Catalana

El Citylift Primera Catalana va aconseguir la primera victòria de la temporada a la pista del JET Terrassa. Va ser gràcies a un treball conjunt, on totes les jugadores van sumar per aconseguir una victòria contra un Terrassa molt agressiu, jugant al límit de la falta. La clau de la victòria va ser la bona defensa per part de les gironines.

UE Mataró 72 VS. 38 Infantil Vermell

Segon partit fora de casa de l’infantil vermell a la sempre complicada pista de Mataró. Les del Citylifit van protagonitzar un inici esperançador als primers cinc minuts on un 4-9 s’imposava en el marcador. A partir de llavors, un seguit d’errades defensives van permetre al Mataró jugar amb comoditat, qui va anar agafant una distància al marcador cada cop més insalvable. Cal dir però que les nostres jugadores es van refer al final del partit per tal de poder competir els últims períodes amb garanties i solucionar algunes de les errades comeses al llarg del partit.

Cerdanyola B 54 VS. 41 Cadet Blanc

Les de Cerdanyola van sortit molt intenses des de l’inici, amb un 8 a 0 a favor, i fent impossible per a les gironines anotar, qui no van aconseguir fer cistella fins transcorreguts els 5 primers minuts de joc. Tot i això, la bona actitud defensiva les va mantenir en el partit i quan l’encert va arribar el partit es va igualar, acabant el segon quart a només 2 punts.  Un Segon quart perfecte per part de les gironines, amb ordre ofensiu i defensiu, les va deixar a només 5 punts darrera al marcador.

No obstant, a la segona part les del Vallés van imposar la seva agressivitat al rebot, sumats als contraatacs i les bones decisions en l’1×1,  les portarien a marxar de deu punts. Va ser un final de partit on les vermelles van intentar retallar en el marcador,  però l’encerts ofensius va ser sempre contestat per les locals, mantenint sempre la diferència en el marcador.

Bàsket Almeda 51 VS. 46 Júnior A

El Citylift Júnior A perd la imbatibilitat a la pista de l’Almeda. El Júnior A va anar sempre a remolc. Tot i que mai va perdre la cara al partit, si que es va veure superat en la majoria dels apartats de l’estadística, sense arribar mai a poder jugar amb la fluïdesa habitual.

MINI A CITYLIFT GEiEG-UNI

Mini A 76 VS. 26 Escolàpies Figueres 26

El Citylift Mini A va enfrontar-se en la tercera jornada contra l’Escolàpies de Figueres. Un partit molt ben treballat per a les gironines, on van posar en pràctica, tan ofensiva com defensivament, tots els aspectes treballats al llarg de la setmana.

Peralada Mini Femení 60 VS. 35 Mini Blanc

Les del Mini Blanc van sortir molt intenses, però algunes errades en defensa van donar opcions a les del Peralada, qui van saber aprofitar.  Errades que més tard les petites pagarien i permetria a les locals marxar en el marcador.

Infantil blanc 65 VS. 15 Tàrrega

Partit contra un Tàrrega amb unes condicions físiques més favorables que les gironines, però amb un ritme de joc molt lent i amb poca anotació sota cistella, tot i les oportunitats de les que van disposar. Les gironines van sortir molt adormides en el primer quart, però un parcial de 17 a 2 al segon quart va sentenciar el partit.

Lima Horta 47 VS. 79 Cadet A

Després d’uns minuts inicials de tempteig, el cadet A va realitzar un dels partits més seriosos fins a dia d’avui, i això va permetre anar marxant al marcador fins el final de l’encontre. Tot, a partir d’una bona comunicació defensiva i un atac fluid, on totes les jugadores van poder aportar bons minuts de joc.

Júnior B 62 VS. 57 Vedruna Gràcia Negre

Si la primera part del Júnior B va ser notable gràcies a un atac dinàmic i alegre, i una defensa continguda i sense errors significatius, la segona part va canviar l’aspecte del partit. Amb un Vedruna Gràcia molt més agressiu en defensa, l’avantatge aconseguit inicialment per les locals es va anar reduint fins el final. El cansament i el desconcert als minuts finals van fer que el GEiEG Uni hagués de fer un gran esforç per a mantenir la victòria.

Joventut Les Corts 48 VS. 69 Copa Catalunya

L’equip del GEiEG Uni afrontava el partit amb ganes, després de la primera derrota la setmana passada. L’equip va sortir molt concentrat els primers minuts, fluid en atac i seriós en defensa. Els següents minuts, fins a meitat dels segon quart, van donar pas a imprecisions ofensives i descuidant el rigor defensiu dels primers minuts.

Després l’equip va tornar a trobar el rumb i a saber el que demanava el partit al llarg dels últims minuts del segon quart. En la represa, un parcial de 0 a 8 va proporcionar un avantatge que ja seria definitiu, sabent-lo mantenir fins al final de partit, fet que no va fer perillar l’encontre per sumar la cinquena victòria en 6 partits.

El següent partit a casa, aquest dissabte contra l’Igualada, posarà a prova l’equip en un duel de màxima exigència.