La intensitat s’imposa a Fontajau. (Spar Citylift Girona 81 – 51 Quesos El Pastor Zamarat)

La intensitat s’imposa a Fontajau. (Spar Citylift Girona 81 – 51 Quesos El Pastor Zamarat)

CRÒNICA-ZAMARAT

En la sisena jornada de Liga Dia, l’Spar Citylift Girona ha rebut un Quesos El Pastor Zamarat força necessitat de victòries després d’un inici amb tres partits perduts i només un de guanyat. Segons el nostre tècnic, Eric Surís, un equip molt reforçat i canviat, amb jugadores de molta qualitat en procés d’acoblar-se.
El partit ha començat molt fort per a les locals que han sabut pressionar de forma agressiva i contundent, amb 4 recuperacions en el primer minuti mig de joc – 8 en el total del primer quart-. Això, sumat a un 85% d’encert en tirs de camp, ha suposat un 32 – 2 en el marcador.
Ja en el segon període les castellanes s’han despertat i gràcies a una millora en l’encert i un increment d’intensitat, que els hi ha permès anotar amb més facilitat, han pogut maquillar el seu caseller i fer evident la qualitat que tenen. A la mitja part s’hi ha arribat amb un 53 – 25.

El tercer i el quart període no han diferit molt del que s’havia vist fins llavors; joc fluit, recuperacions i transicions ràpides han estat la recepta de les noies d’Eric Surís per no abaixar la guàrdia i aconseguir una victòria que deixa un gran sabor abans de l’aturada FIBA d’aquesta setmana.

Al final, el marcador ha indicat 81 – 51, però no ha estat aquesta l’única victòria de la tarda: l’equip que ha acabat el partit l’integraven Laia MoyaFatou Cissé, Júlia Soler, Aina Martín, i la capitana Rosó Buch. Totes, excepte la darrera, amb fitxa del Citylift GEiEGUni, i només Martín en edat Sènior.