L’equip perd la imbatibilitat a La Seu (Cadí La Seu 86 – 81 Spar Citylift Girona)

Cadí La Seu 86 - 81 Spar Citylift Girona

La jornada 5 de la Liga Dia ens ha portat un el tercer derbi català de la temporada. L’Spar Citylift Girona ha visitat la pista del Cadí La Seu, un equip amb l’ambició d’entrar a posicions de Copa de la Reina i força continuista respecte la temporada passada – en la qual van realitzar un final de campanya espectacular -. Pel que fa a l’inici de lliga, ha sumat 2 victòries i 2 derrotes, però aquestes han estat davant de plantilles tan complicades com el Perfumerías Avenida i Lointek Gernika Bizkaia.

Un derbi que ha començat d’allò més entretingut per a l’espectador amb joc dinàmic, bona circulació de pilota i transicions ràpides. Les jugadores gironines han començat un pèl ansioses en la transició i això ha provocat algunes errades que han deixat un ajustat 17-18 al final del primer quart.

Les alternatives en el marcador han estat protagonistes durant la primera part. Després d’uns minuts d’incertesa, on tots dos equips necessitaven un punt de pausa, ha aparegut l’americana Shay Murphy per fer dos triples consecutius que donaven aire a les gironines. Els punts exteriors de les urgellenques han estat determinants per arribar a la mitja part per davant, amb un resultat de 41 – 38.

Un bon inici del tercer quart del Cadí La Seu, amb bones lectures ofensives, han suposat un desavantatge per a l’Spar Citylift Girona de -10 punts. Les locals han anat millorant el percentatge de tir de 3, i això els hi ha suposat un avantatge consistent. L’equip no ha estat còmode en el joc ofensiu durant aquesta fase de partit, i l’aspecte rebotador no ha estat bo per buscar segones jugades en atac. Un triple balsàmic de Núria Martínez i una defensa zonal semblava canviar la tònica del matx. Tot i això, les locals s’han mostrat sòlides en el seu joc d’atac i s’ha arribat a l’últim quart amb un 64 – 51.

En l’últim tram del partit l’equip gironí ha reaccionat tard i no ha estat capaç de superar un Cadí La Seu fortíssim en atac i intens en defensa. Finalment, un 86 – 81 ha suposat la primera derrota de l’Spar Citylift a la Liga Dia, que se suma al balanç de 4 victòries. Ara, l’equip ja encara la tercera jornada de l’Eurocup Women per enfrontar-se dimecres dia 7 a l’Uni Györ hongarès a Fontajau.