L’ofici de l’Spar Citylift s’imposa a la intensitat portuguesa (Spar Citylift Girona 65 – 51 Clube Uniâo Sportiva)

L’ofici de l’Spar Citylift s’imposa a la intensitat portuguesa (Spar Citylift Girona 65 – 51 Clube Uniâo Sportiva)

Spar Citylift Girona 65 – 51 Clube Uniâo Sportiva

El rival que arribava avui a Fontajau no era cap ventafocs. Com ja van avisar en la prèvia els tècnics Eric Surís i David Muñoz, són un equip difícil de tractar; molt físic i amb necessitat de victòries – acumulen un 1 – 3 en la fase de grups de l’Eurocup Women.

Inici difícil per a l’equip gironí davant d’un Uniâo Sportiva molt més batallador i més encertat que a la primera volta. Les portugueses han sortit elèctriques i han sabut deixar l’Spar Citylift Girona sense anotar durant els primers compassos del joc. Un triple balsàmic de Núria Martínez, però, i un temps mort matiner demanat per Eric Surís han posat l’equip al partit, deixant enrere el mal parcial. Al descans s’hi ha arribat amb un ajustat 23 – 28, que feia preveure una segona meitat exigent.

Si el partit s’ha trencat en algun moment, aquest ha estat en el tercer quart, ja que, amb un parcial de 19 – 8, l’equip ha demostrat sentir-se molt més còmode en pista. Ha sabut dominar la zona i créixer en efectivitat i transició. Finalment, amb un Spar Citylift Girona superior, el partit ha acabat amb un 65 – 51 que apropa encara més a les gironines a l’anhelat top 8.

La darrera jornada portarà a l’equip a Hongria per enfrontar-se davant l’Uni Györ que avui ha guanyat contra Gernika. Les hongareses duen un balanç de dues victòries i tres derrotes, però a falta d’una data són segones a la classificació.