L’Spar Citylift Girona guanya la Lliga Catalana (89 – 63)

Spar Citylift Girona 89 - 63 Cadí La Seu

La final de la Lliga Catalana ha arribat a Fontajau amb les ganes que suposa iniciar un curs nou davant de l’afició. El rival, un Cadí La Seu que va guanyar l’eliminatòria prèvia contra Snatt’s Femení Sant Adrià aquest dimecres passat en l’últim segon. Un equip molt treballat pel seu tècnic Bernat Canut, que va realitzar una gran segona volta la temporada passada, i que enguany espera donar guerra durant tot el curs.

Inici molt intens de les visitants, que han arribat a Fontajau amb moltes ganes d’emportar-se la Lliga Catalana cap a terres urgellenques. Molt encertades des de la línia de 3 punts, han sabut desmarcar-se des de bon principi. L’Spar Citylift Girona ha buscat alternatives per no perdre la cara al partit, i Núria Martínez ha mantingut l’equip en tensió amb un bon percentatge de tirs exteriors. El primer quart ha finalitzat amb un 12 – 20 a favor de Cadí La Seu.

El segon període ha tingut una cara totalment diferent per a les gironines; una gran direcció de l’equip, certa calma en atac i una millora defensiva considerable han apropat a l’Spar Citylift Girona  al joc que estava buscant. Tot i això, Cadí La Seu ha seguit encertat en els tirs de camp, resistint-se a deixar passar l’avantatge aconseguit al primer quart. Al descans, s’hi ha arribat amb un 39 – 37 a favor de les locals.

La fluïdesa en l’anotació ha continuat en l’inici de la segona meitat; a l’encert de Keisha Hampton des de l’exterior i de Nadia Colhado sota cistella i en el seu tir característic de 4-5 metres, s’hi ha sumat Rosó Buch amb diverses recuperacions i cistelles a anella passada, que han suposat un parcial de 7–0, ajudant així a aplanar el terreny. Un quart per emmarcar de les noies d’Eric Surís, que ha acabat amb un 61-50 per a les locals.

En l’últim període la tònica ha estat semblant i les gironines no han parat d’anotar amb certa facilitat, fent preveure que, tot i els pocs dies que fa que poden entrenar amb l’equip al complet, les peces encaixaran fàcilment. Al final, 89-63 per l’Spar Citylift Girona, i la Lliga Catalana que es queda a Fontajau.

El proper partit serà dimecres vinent a les 21h. a Salamanca, en la disputa de la Supercopa d’Espanya al pavelló Würzburg davant Perfumerías Avenida.