Segona derrota a la lliga a la pista IDK Gipuzkoa

IDK Gipuzkoa 72 - 66 Spar Citylift Girona

Després d’una bona ratxa de victòries a la Liga Dia i a l’Eurocup Women, no sempre es pot tenir un bon dia. La segona derrota a la lliga va arribar dissabte a la pista de l’IDK Gipuzcoa en perdre per 72-66. Un rival complicat i que malgrat el bon inici (16-19 al primer quart) el quadre de Sant Sebastià es va acabar imposant en el quart període després d’un final ajustat. L’Spar Citylift és ara quart a la lliga, amb 5 victòries i 2 derrotes, a les portes d’un cap de setmana de descans i pendents de la jornada 8 (del 18-19 de novembre) amb la visita del Campus Promete al pavelló de Fontajau.

Després de guanyar partits difícils i rivals de prestigi, tant a la lliga com a l’Eurocup, les jugadores d’Èric Surís van encaixar la segona derrota a la lliga contra un rival potent i que també tenia el mateix parcial: 5 victòries i 1 derrota. L’Uni Girona va plantar cara però no va ser l’equip de les últimes setmanes. Fins el darrer quart, amb l’empat 54-54, el conjunt gironí va tenir l’oportunitat de guanyar el matx. Va faltar intensitat i encert, però de les derrotes sempre se’n poden treure aprenentatges per millorar. Aquest ha de ser el repte després del bon inici de temporada: no perdre la moral i perseguir els millors objectius.