Superesforç no recompensat

Supercopa Dia

La manca d’encert en els últims minuts va condemnar l’Spar Citylift Girona a la derrota. Tot i el positiu inici de les gironines, la Supercopa Dia es va quedar a terres castellanes.

El partit va començar amb un primer període molt igualat i de tempteig, on cap dels dos conjunts es va saber desmarcar del tot. Mentre en el segon i tercer parcial, les nostres jugadores van ser superiors en arribar a tenir fins a 10 punts d’avantatge. Es va demostrar que fins ara s’ha estat treballant a bon ritme i amb mentalitat valenta.

En l’últim quart va ser clau la bona defensa que va oferir el Perfumerías Avenida, i les jugadores d’Eric Surís no van poder oferir la mateixa efectivitat que durant tot l’encontre. Al final, el marcador va ser de 61 a 55.

Nádia Colhado, amb +18 de valoració, va seguir demostrant que la lesió al seu canell esquerre està pràcticament oblidada i cada vegada està més a prop del seu nivell òptim de joc.

Des de l’Spar Citylift Girona felicitem al Perfumerías Avenida per aquesta treballada victòria. Tot i no poder assolir el títol, es va transmetre unes bones sensacions a la pista ja pensant en l’inici de lliga de demà contra Embutidos Pajariel Bembibre.