Un tercer quart demolidor assegura la victòria davant IDK Gipuzkoa. (89 – 60)

Un tercer quart demolidor assegura la victòria davant IDK Gipuzkoa. (89 – 60)

Spar Citylift Girona - IDK Gipuzkoa

L’enfrontament corresponent a la jornada 20 de la Liga Dia ha portat avui l’IDK Gipuzkoa a Fontajau. Setè classificat – amb 11 victòries i 7 derrotes – però amb el partit de la primera volta a la retina en el qual va aconseguir guanyar a l’equip gironí.

El partit semblava començar a un ritme baix però l’anotació de l’Spar Citylift Girona – sobretot amb tirs de mitja distància de Nadia Colhado – ha estat una constant durant els primers compassos.

Al segon període l’equip gironí ha aconseguit obrir una mínima escletxa en el marcador gràcies a dos triples en menys d’un minut d’Astou Traoré que es convertirien en tres abans d’acabar el quart. Kristina Alminaite – amb un +24 de valoració avui – ha estat també un dels pilars interiors entrant des de la banqueta.

Les basques però, sota el lideratge de la base croata Brkic, han sabut enganxar-se al partit aprofitant cada mínima errada de les locals arribant al descans amb un marcador de 42 – 37.

El tercer quart no podia haver començat millor pels interessos locals; seguint l’estil intens que l’equip tan ben acostumats ens té aquesta temporada les gironines han aconseguit un parcial de 7-0 demolidor.

Ha estat a partir d’aquí que les noies d’Eric Surís ja no han deixat més marge per a la remuntada i han aconseguit contrarestar un rival exigent emportant-se el partit amb solvència.