Victòria davant d’un St. Adrià molt batallador per assegurar les semifinals de Play Off. (76 – 69)

Spar Citylift Girona - Snatt's Fem. Sant Adrià

L’enfrontament corresponent a la jornada 24 de la Liga Dia ha portat avui l’Snatt’s Femení Sant Adrià a Fontajau. Arribava com a vuitè classificat – amb 11 victòries i 12 derrotes – i la permanència assegurada i en plena pugna per entrar als play off. Sens dubte, l’equip revelació de la temporada, ja que ve directament de la Lliga Femenina 2.

Inici imprecís amb intents bastant forçats per part de les dues parts i precipitacions en la circulació de pilota provocades per l’alta intensitat que es mereixia aquest nou derbi català. Les d’Eric Surís han volgut marcar el ritme amb dos triples matiners de les mataronines Rosó Buch i Núria Martínez, que davant de les dificultats que estava passant l’equip sota cistella han estat una bona opció per anotar en un període boig.

Sant Adrià, però, no s’ha arronsat en cap moment i ha deixat clar que esgotarà totes les opcions d’entrar a les eliminatòries pel títol. Un clar reflex ha estat el parcial de 0-10 en els primers compassos que ha obligat a les gironines a tirar d’ofici i reaccionar de pressa. La resta de la primera meitat ha tingut molta rotació i protagonisme de les jugadores que han entrat des de la banqueta i diverses alternatives en el marcador que han fet el partit entretingut pels 2.000 espectadors que han presenciat el partit en directe. Al descans el marcador indicava un 35 – 41 i deixava una segona part oberta amb molta feina per fer.

Les imprecisions i l’anotació baixa han seguit marcant els primers minuts del tercer període. Bones defenses de les visitants, bona presència interior i tirs exteriors força anul·lats han propiciat que l’Spar Citylift Girona no es trobés tan còmode com està habituat i anés per darrere el marcador durant diversos instants del matx.

Un final de partit d’infart i la rauxa i el bon joc d’un gran rival no s’han pogut imposar a sobre el joc de les locals, tot i que les adrianenques han competit en tot moment. Al final, l’Spar Citylift ha sabut gestionar bé els recursos i s’ha emportat el derbi amb un marcador de 76 – 69. Ara, amb la segona posició de la taula assegurada, el que suposa el passi directe per a les semifinals dels play off pel títol, l’equip podrà treballar sense pressió durant gairebé un mes.