Victòria dedicada a Noe Jordana i Anna Carbó

Spar Citylift Girona 72 - 60 Cadí La SeuUn dia històric a Fontajau el que es va viure en el derbi contra el Cadí-La Seu amb la victòria (72-60) a la lliga dedicada al llegat que han deixat al nostre club les exjugadores Anna Carbó i Noemí Jordana, amb 8 i 6 temporades respectivament. Des d’ahir, les seves samarretes amb els número 7 i 9 pengen del sostre del pavelló juntament amb les de Toni Espinosa i Darryl Middleton pel seu passat al CB Girona. Amb el triomf, l’Uni Girona continua segon a la Liga Dia, amb 8 victòries i 2 derrotes i l’accés a la Copa de la Reina ja és més aprop. L’inici del partit ja va ser espectacular (22-7 al primer quart), amb un rival desbordat per la intensitat i el bon joc de les gironines.

Va ser una festa. Amb els castellers dels Marrecs de Salt al descans lluint els noms de Jordana i Carbó i les 2.500 persones del pavelló aplaudint amb eufòria el record de les dues jugadores. A més, dedicatòria inclosa amb les samarretes per a les excapitanes i una victòria clara per 44-22. Tot rodó i emotiu. Records que es guardaran per sempre al nostre club.

Al final, les jugadores d’Èric Surís es van relaxar, el Cadí també va millorar i el marcador es va anar ajustant fins el 72-60 del final. Ara, la propera jornada de lliga –la número 11– tornarà a ser un altre derbi català: diumenge vinent a la pista del Sant Adrià (19h30).