Victòria dedicada a Ramon Sitjà en el debut a casa

Crònica Uni 72 Ferrol 54

Va ser un dia emotiu i rodó: debut a la Liga Dia amb victòria contra Spar Center Ferrol per 72-54 i homenatg a la figura de Ramon Sitjà, a qui se li va dedicar la victòria, dels clubs gironins, les federacions catalana i gironina i l’Ajuntament de Girona. L’Spar Citylift va començar amb molta intensitat i al primer quart ja es dominava el partit per 23 a 13. Una bona defensa i l’encert en atac van ser determinants per demostrar la superioritat contra l’equip gallec, malgrat les baixes de Nicole Romeo i Helena Oma, que estarà de baixa unes 3 setmanes per una lesió al genoll dret.

A la meitat del partit va ser quan es va voler retre l’homenatge pòstum a la figura de Ramon Sitjà, una llegenda del bàsquet a casa nostra pel seu valor impulsor i formatiu. L’acte va comptar amb la seva família, a qui se li van fer alguns detalls com a record de part del nostre club, l’Ajuntament, els clubs i les federacions, amb vídeo record al final que es va poder veure al marcador.

A la segona part, l’Uni Girona va mantenir les distàncies tot i baixar el ritme. L’avantatge de 30 punts es va reduir per la manca d’intensitat i l’encert de les gallegues, que van ser superiors en el darrer quart (72-54). Al final, victòria i un 3-1 a la Liga Dia i abans de jugar dijous que ve a l’Eurocup contra el Basket Landes francès de Queralt Casas. Us esperem a Fontajau a partir de les 19h!