Triomf que iguala el rècord de 23 victòries en lliga. (80 – 68)

Triomf que iguala el rècord de 23 victòries en lliga. (23 – 3)

cronica-mannfilter

L’enfrontament corresponent a la jornada 26 de la Liga Dia ha portat avui el Mann-Filter Stadium Casablanca a Fontajau. Arribava com a tercer classificat – amb 19 victòries i 6 derrotes – la plaça de play off assegurada i una temporada completíssima al sarró.

Tot i la intranscendència del partit a nivell classificatori, ja que l’Spar Citylift Girona es va assegurar la segona posició fa unes setmanes, les jugadores han sabut sortir mentalitzades que tota bona actuació sumaria i molt en l’aspecte anímic, tant  per a l’equip com per a l’afició.

Les d’Eric Surís han sortit a la pista decidides a començar en bon peu, i així ha estat. Un parcial de 9-0 tot just a l’inici del partit ha servit per portar la iniciativa des del primer moment. Les aragoneses però han sabut reaccionar bé i fins i tot han arribat a capgirar el marcador cap a l’equador del període inicial. El resultat, de 23 – 14 al final del primer quart, mostrava la serietat de l’equip davant l’últim compromís de lliga regular.

Bones defenses de les quatre jugadores interiors, transicions ràpides i una anotació ben repartida han servit a les locals per seguir per davant en el joc i en el marcador durant tota la primer part. Mann-Filter ha semblat acusar la falta de rotació en disposar només de vuit jugadores en pista, però ha sabut aguantar bé les envestides de les gironines amb una defensa zonal que ha funcionat fins que l’equip s’ha vist amb la confiança des de la línia de 6,75. A la mitja part, el resultat ha estat de 41 – 33.

La segona part ha seguit una tònica molt semblant a la primera; tots dos conjunts han estat atrevits en els seus atacs, sense complexes, sabent que si algun dia es podia arriscar era avui. Han destacat els bons percentatges de tirs de camp, però un parcial de 0-11 ha deixat el partit obert de cara a l’últim quart, al qual s’hi ha arribat amb un 52 – 51.

L’últim període no ha tingut color. Les imprecisions del tercer quart s’han esvaït i ha arribat el bon joc, amb la fluïdesa que caracteritza aquest equip i amb l’encert que ha de tenir una plantilla disposada a competir fins l’últim partit de play off. Així doncs, l’Spar Citylift Girona acaba la lliga regular amb 23 – 3, igualant el rècord històric de victòries del club aconseguit l’any 2015, en el qual es va guanyar el títol de lliga.