LA PRÈVIA | IDK EUSKOTREN – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | IDK EUSKOTREN – SPAR GIRONA

El partit corresponent a la jornada 24 de la LF Endesa serà aquest divendres a les 20:15 h.

Després de caure el passat dimecres, les d’Alfred Julbe viatgen directament de Salamanca a Sant Sebastià sense gaire temps per descansar i amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i recuperar sensacions. “Venim d’on venim, d’un partit d’Eurolliga en el qual no hem tingut bones ni agradables sensacions i, per tant, l’equip s’ha de refer en menys de 48h”, confessa Laura Antoja.

“El partit de demà és difícil perquè venim d’una derrota molt dura, però ara ens hem d’aixecar i treballar en tot allò que vam fer malament ahir”, expressava Julia Reisingerová el passat dijous camí a Euskadi, que alhora creu que serà una bona ocasió per renovar energies i aixecar la mentalitat de l’equip.

IDK Euskotren

S’ha de tenir en compte que l’IDK Euskotren és un dels equips de la lliga que està més en forma. I és que el conjunt ocupa la cinquena posició amb 13 victòries i 9 derrotes. “És un rival molt complicat perquè a part de ser el cinquè a la classificació, porta una tendència de resultats molt positius”, explica la segona entrenadora del conjunt gironí.

El conjunt basc no es queda curt de talent. Compten amb l’aler Maria España (10’2 punts per partit), que fa bona aportació des de la línia exterior i té un compromís defensiu molt important. També hi destaca el nou fixatge Lauren Cox (9’8 punts i 11’2 de valoració), “una jugadora alta que intimida a prop de pintura i té un bon tir exterior”. Però si això no fos prou, Antoja comenta que l’equip té una jugadora interior “molt potent com ho és Coulibaly, que juga dins de la pintura amb força, pes i és molt bona finalitzadora a prop de cistella”. I és que aquesta combinació fa que l’equip sigui molt sòlid, que estigui a la classificació per mèrits propis i, per tant, “jugar al seu camp serà molt difícil”, finalitzava Antoja.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

La segona entrenadora sap que és un rival difícil i té clar el que han de fer per aconseguir la victòria, i és que hauran d’estar “molt bé, intentar posar ritme, moure tota aquesta gent perquè no agafin posicions de tir i no se sentin còmodes, nega’ls-hi les penetracions, reconstruir-nos i buscar el joc que ens fa ser qui som”.

Attachment