ABONAMENT 2020-21

Apreciats/des seguidors/es;

Com sabeu, aquest ha estat un dels anys més complicats de la nostra història. Després de confeccionar un equip de somni amb l’ambició de defensar el títol de lliga aconseguit el maig del 2019, ens hem trobat molts entrebancs pel camí. El temporal Glòria va afectar gran part de les nostres instal·lacions, i vam comptar amb suport de patrocinadors i afició aixecar-nos totes juntes.

La pandèmia de la Covid-19 ha condicionat gran part de les nostres vides, i també ho farà amb l’aforament de la propera temporada. Des del club tenim el clar objectiu d’encabir el màxim nombre d’aficionades que ens permeti la nova normativa. És per això que hem dissenyat un pla específic centrat en aquest aspecte, i us demanem la millor de les voluntats per fer, entre tots, que Fontajau segueixi sent una festa partit rere partit.

Per fer que això sigui possible, necessitem que la majoria del gruix d’aficionats acudeixin al pavelló en grups de convivència. Per contra, l’aforament es veurà reduït de 4.200 a 2.150 persones.  Us expliquem com us podeu abonar a continuació. També trobareu una secció de FAQs per resoldre qualsevol dubte.

Des d’ara fins el dia 31 de juliol, només obrim els pack de convivència per a abonats de la temporada passada. Trobareu els següents blocs disponibles: blocs 1, 2, 3, 4, 5, 14, 15 inferior, 16, 17 i 18.

  1. Has d’anar a ZONA D’ABONATS.
  2. Clic a COMPRAR ABONAMENT 2020-2021.
  3. Un cop hi ets, SELECCIONA LES TEVES LOCALITATS. Si les localitats seleccionades no arriben a 4, us haureu d’esperar al 7 d’agost per abonar-vos. La situació de les localitats podrà ser també als blocs centrals; el club posarà les localitats disponibles a partir d’aquesta data.
  4. Si has agafat un PACK DE CONVIVÈNCIA, en uns dies, l’usuari que ha realitzat la gestió rebrà un correu per omplir totes les teves dades. Per motius de seguretat, necessitem identificar-vos de forma individual.

RENOVAR ABONAMENT

Condicions de Devolució:

Per donar seguretat als abonats, el club es planteja les següents condicions de devolució de l’import pagat en l’abonament de la temporada 2020-21. 4 Fases en cas de decretar partits a porta tancada o la suspensió de la competició.

  1. Si no comença cap competició (abans del 19 de setembre): devolució del 100% de l’import.
  2. Del 19 de setembre al 19 de novembre (1a aturada FIBA): Devolució del 75% de l’import.
  3. Del 20 de novembre al 19 de gener: Devolució del 50% de l’import.
  4. Del 20 de gener al 7 de març: Devolució del 25% de l’import.
  5. En cas d’aturada a partir del 7 de març, no es retornarà cap import en aquest concepte.

 

Tens dubtes? Comprova les nostres FAQs