ABONAMENT 2022-23

PROMOCIÓ BLACK FRIDAY: 2X1 EN L’ABONAMENT FINS A FINAL DE TEMPORADA!

Després d’una temporada que gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, hem aconseguit quedar de nou entre els 8 millors equips del continent, a més d’arribar un altre cop a les semifinals de la LF Endesa, l’Spar Girona vol continuar avançant.

Com a entitat, és un orgull molt gran lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. Després d’una temporada on ha sigut complicada en tots els aspectes, iniciarem aquesta campanya d’abonats sota l’eslògan “#ShaDeViure” amb la intenció de fomentar el bàsquet femení a Fontajau.

En aquest curs gaudirem de la primera campanya de Bernat Canut; de la nova capitania de María Araújo; de la MVP de la LF Endesa Rebekah Gardner; de la MVP Nacional Irati Etxarri; de l’evolució d’un equip; i de noves incorporacions que segur que faran xalar Fontajau.

 

ABONAMENTS

  • La campanya de renovacions ha estat tot un èxit. Amb ganes de més, el dilluns 18 de juliol iniciem la segona part de la campanya d’abonaments enfocada a la captació de noves altes.

CATEGORIES
Com a novetat d’aquesta temporada, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau quedarà segmentat en 3 zones diferents: central, lateral i fons.

Les tarifes per a les diferents zones són:

*Pack 4: mínim 4 carnets (per a totes les edats). 

*Pack Familiar: 2 adults i 2 menors (fins 2010).

Per primer cop, aquesta temporada també hi haurà Grada d’animació al bloc 2 inferior. Per a més informació: abonaments@unigirona.cat

DESCOMPTE BÀSQUET GIRONA I GIRONA FC

Descompte de 20€/carnet pels abonats/socis del Bàsquet Girona i Girona FC (abonats/socis a la temporada 2022/23) sempre que siguin noves altes de l’UNI GIRONA.

S’haurà de presentar un document acreditatiu de l’abonament per gaudir del descompte (via correu electrònic o a les oficines del club).

No s’aplicarà aquest descompte a la tarifa INFANTIL.

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?
L’abonament inclou tots els partits de Liga Femenina Endesa i de competicions europees, sumant així un mínim de 24 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles playoffs d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 6 euros.

PROMOCIÓ BLACK FRIDAY

Arriba el Black Friday a l’Uni Girona. A part del 25% de descompte, aquesta temporada el club llança una promoció pels abonaments des del Black Friday (divendres 25 de novembre) fins a final de temporada: En cas de comprar un abonament, n’obtindràs un altre.

Aquesta promoció només serà aplicable a les tarifes “general” (a partir de 100€), “sènior” (a partir de 80€) i “jove” (a partir de 80€) i només es podrà aconseguir:

  • Contactant amb abonaments@unigirona.cat
  • Telefònicament: 696798759
  • Oficines del club (Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h. Caps de setmana tancat).

ENLLAÇ PER ABONAR-SE