Bernat Canut: “A partir del segon quart hem dominat el xoc”

Bernat Canut: “A partir del segon quart hem dominat el xoc”

Després de superar el Gran Canària en la Jornada 22 de la lliga per 85 a 66 Bernat Canut va qualificar l’enfrontament com “un partit en el qual arribàvem en circumstàncies especials i complicades després d’una setmana dura amb la lesió d’Irati”.

Davant un equip molt enèrgic on a la primera volta va aconseguir forçar la pròrroga, el partit s’ha resolt després d’aixecar un dubitatiu primer quart en el qual les segones opcions del Gran Canària i la superioritat en el joc interior van aconseguir posar-les per davant. Canut explicava el secret de la victòria: “Sens dubte el partit que havíem de guanyar era el del rebot, hem començat a guanyar-lo a partir del segon quart on ens hem fet amos i senyores”.

Bernat destacava també l’actuació defensiva davant de les jugadores més importants del Gran Canària: “Hem limitat molt bé els moviments de Holesinska, jugadora que anota 20 punts per partit, ha viscut amb problemes tot el partit, també Nesbitt. És veritat que elles tenen a la Scaife molt enxufada, però estem contentes perquè Koné i Fall tampoc han estat còmodes”. Parar el seu joc interior i les segones opcions amb l’anotació de Holesinska (que només va fer 9 punts), ha estat clau per arribar a un final sense tanta igualtat i complicacions.

Amb baixes, però positives 
Per aquest enfrontament Binta ha tornat a fer baixa i pel partit de dimecres tampoc estarà llesta: “Drammeh és la tercera vegada que es lesiona del mateix punt i, tot i que de fet podria jugar, tornaríem a tenir el risc a perdre-la per quarta vegada”.

Venen unes setmanes complicades, amb partits difícils i molta càrrega física. Marxar amb bones sensacions després del partit de diumenge era important per la dinàmica de l’equip: “Que les jugadores es poguessin lluir i que hi haguessin moments de somriure i complicitat. Que el partit no anés ennuegant-se amb un final igualat era important”, Bernat Canut afronta les següents jornades amb positivitat: “Ens venen moltes batalles per davant. De moment les hem d’afrontar amb poca gent i avui crec que era important agafar una mica d’oxigen i preparar amb un somriure el partit de dimecres”.

 

Attachment