CAMPANYA: JUNTES ENS AIXECAREM!

CAMPANYA: JUNTES ENS AIXECAREM!

Com bé sabeu a l’UNI GIRONA CLUB DE BÀSQUET estem patint els devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), així com també compromet seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la historia del club.

L’afectació és tal que és com si la nostra entitat comencés de zero i les pèrdues econòmiques a banda de deixar el club en greu perill augmenten dia a dia. Però tal com van fer públic el club en la roda de premsa de la setmana passada, l’Spar Citylift Girona no es resigna i lluitarà per aixecar-se d’aquest cop, perquè aquesta és la història de la nostra entitat. Aixecar-se, lluitar i mostrar l’arrelament amb la societat gironina.  Per aquest motiu volem fer una crida i apel·lem a les riuades de suport i a la solidaritat que ens estan arribant des de diferents sectors (ciutadans, empresarials  i institucionals) i volem canalitzar-ho a través de diferents accions. Aquestes iniciatives porten per lema JUNTES ENS AIXECAREM, us n’avancem algunes:

  • Micromecenatge:  El club inicia una campanya a disposició de tots aquells que vulguin col·laborar. En aquest cas, amb una aportació de 25 €, 50 € o 100 € contribuireu al restabliment del funcionament normal del club amb la major brevetat possible. El retorn que rebreu serà una samarreta commemorativa amb l’eslògan de la campanya “Juntes ens aixecarem”. Per aportacions lliures, inferiors o superiors a les quantitats proposades, podeu realitzar una transferència a aquest número de cc que el club ha habilitat per a l’ocasió: ES16 2100 9046 9202 0007 8468. Podeu realitzar les vostres accions de micromecenatge aquí.
  • Trobades amb diferents agents de les comarques gironines (cívics, empresarials, polítics i institucionals) tot explicant  la realitat que estem patint i la necessitat de trobar col·laboracions. Cayetano Pérez, president de l’entitat, ha redactat una carta per valorar la situació actual.
  • 2a campanya d’abonaments. Com ja és habitual, el nostre club realitzarà la segona campanya d’abonaments pel tram final de temporada. A banda de la valuosa aportació que suposa pel club aconseguir nous abonats, també posem a disposició dels nous abonats una aportació solidària de 10 €. La campanya s’obrirà en breu.
  • Concert Solidari.  El proper 28 de març i amb la col.laboració de la Sala de Concerts La Mirona durem a terme un concert solidari (el cartell del mateix, la venda d’entrades i els detalls els anunciarem en properes dates). Els beneficis del mateix revertiran en el seguit d’entitats esportives amateurs que s’han vist afectades de la ciutat de Girona.
  • Compra de marxandatge. La nostra botiga online està disponible les 24 hores i els 365 dies a l’any. Totes les contribucions en venda de productes oficials de l’Spar Citylift Girona seran benvingudes pel club. Podeu realitzar les vostres compres clicant aquí.

Ens hem alçat moltes vegades i ara, amb l’ajuda de tots vosaltres, ho tornarem a fer!