Definida la pretemporada de l’Spar Citylift Girona

Definida la pretemporada de l’Spar Citylift Girona

Un stage a Camprodon i un amistós davant BLMA posaran a punt l’equip, que començarà a treballar el 28 d’agost.

Definida la pretemporada de l’Spar Citylift Girona

La pretemporada del primer equip ha quedat definida. A falta d’un mes per arrancar, les d’Eric Surís ja saben com encararan l’inici d’aquest exigent curs. Les jugadores estan citades el dimecres 28 d’agost per passar les proves mèdiques i començar a engrassar la plantilla de l’Spar Cityloft Girona 2019-2020.
Després d’una primera setmana de treball a Fontajau, el grup es desplaçarà a Camprodon per tal de realitzar un stage de 4 dies, que culminarà amb el primer partit, a la mateixa localitat ripollesa, davant el CBS Barça el dia 7 de setembre.

La setmana següent, i amb l’equip ja a casa, arribarà el partit més exigent de l’etapa preparatòria; aquest serà el dijous 12 de setembre davant el BLMA. El Montpeller, botxí de les gironines a les passades semifinals d’Eurocup., serà el rival d’un partit d’alt nivell.

A partir d’aquí, arribarà l’inici dels partits oficials amb la final de la Lliga catalana – diumenge 15 de setembre davant el Cadí La Seu en terres urgellenques -.

El següent compromís de l’Uni ja serà l’estrena a Fontajau, dissabte 21, en la disputa de la Supercopa d’Espanya davant Perfumerías Avenida abans d’iniciar la competició regular el 29 de setembre.

Attachment