Giedre Labuckiene seguirà vestint la samarreta de l’Spar Girona fins a final de temporada

Giedre Labuckiene seguirà vestint la samarreta de l’Spar Girona fins a final de temporada

Foto: David Subirana

L’entitat gironina tenia l’opció de tallar el contracte de la jugadora, però el club ha decidit seguir contant amb Giedre pel projecte 2020-21

L’Spar Girona tenia fins avui dia 10 de desembre de 2021 per executar la clàsula de sortida de Giedre Labuckiene. No obstant això, el club ha decidit seguir comptant amb els serveis de la pívot. D’aquesta manera, Giedre seguirà vestint la samarreta de l’Uni fins a final de temporada.

“Avui 10 de desembre s’acabava l’opció de tall que es va reservar el club en el contracte de Giedre Labuckiene. Hem decidit, des de l’àrea esportiva, i d’acord amb l’entrenador, no executar aquesta clàusula pel bon rendiment de Giedre en el nostre club. És ja segura la seva continuïtat fins a finals de temporada. Aquesta era l’única jugadora amb aquesta opció de tall. La nostra intenció és seguir amb aquest equip fins a final de temporada“, destacava el director esportiu Pere Puig.

Giedre Labuckiene (Paugbaite abans del seu casament) és una pivot nascuda a Lituània el 15 de juliol de 1990. Amb 192 cm, també ha jugat en la posició d’ala-pivot en temporades anteriors. El passat estiu, la Giedre va ser l’onzena jugadora confirmada per la plantilla de l’Spar Girona.

A l’Euroleague Women 2020-21, la jugadora està promediant 9,8 punts per partit i 11,3 de valoració en 18,8 minuts per partit.

Attachment