KAVE HOME I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

KAVE HOME I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

Aprofitant l’obertura de la nova botiga de Kave Home a Girona, ambdues entitats han anunciat l’acord de col·laboració.

Com a novetat, Kave Home oferirà el sofà a peu de pista per gaudir dels partits de l’Uni Girona el més còmode possible. 

Kave Home, empresa dedicada al sector del moble, disseny i decoració, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona. El suport de la companyia a l’equip s’afegeix als altres diversos projectes esportius que patrocina Kave Home, dins de la seva línia corporativa de fomentar els valors de l’esport i el treball en equip.

A l’acte de signatura ha assistit el director general de l’Spar Girona, Xavi Fernández i Francesc Julià Ametller, Managing Director de Kave Home. A més, s’ha fet aquesta setmana coincidint amb el partit d’Eurolliga de l’Spar Girona contra el Fenerbaçhe i aprofitant l’obertura de la nova botiga de Kave Home a Girona. La botiga, situada a la Gran Via de Jaume I nº76, s’inaugurarà el divendres vinent.

“Des de Kave Home estem molt orgullosos de poder donar suport a un club gironí de referència a nivell estatal i europeu com l’Uni Girona. És un honor contribuir en el progrés de l’esport femení a casa nostra, així com de col·laborar amb un club com l’Uni Girona amb qui compartim valors com el treball en equip, l’humilitat, l’esforç diari i la búsqueda contínua de l’excel·lència”, destaca Francesc Julià Ametller, Managing Director de Kave Home.

Xavi Fernández ha manifestat que “aquesta nova vinculació ens enforteix mútuament. És una il·lusió per l’esport femení i pel Club comptar amb la confiança de grans empreses que aposten pel projecte i comparteixen la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.

Com a novetat, Kave Home oferirà el sofà a peu de pista per gaudir dels partits de l’Uni Girona el més còmode possible i des de primera línia. Per poder gaudir d’aquesta exclusiva oferta, pels següents partits de l’Spar Girona  Kave Home farà un sorteig amb tots els consumidors de la nova botiga de Girona.

Attachment