L’equip perd el lideratge a Würzburg (Perfumerías Avenida 80 – 53 Spar Citylift Girona)

Perfumerías Avenida s’enduu un clàssic amb moltes alternatives en el marcador. La bona reacció de les catalanes a la represa no ha estat suficient per mantenir-se dins el partit fins al final.

Les sis primeres possessions del partit han acabat amb cistella, marcant un ritme frenètic per part d’ambdós equips, conscients de la importància de dominar la dinàmica des del començament. La defensa intensa de les gironines durant el primer quart ha provocat alguna possessió exhaurida i certs dubtes per a les castellanes en la circulació de pilota. Uns grans minuts de l’americana Loyd han capgirat el marcador per acabar el primer període amb un 20-17.

Imprecisions en l’inici del segon quart; la fiabilitat en atac ha disminuït per tots dos bàndols, i tant Eric Surís com Miguel Ángel Ortega s’han vist obligats a demanar temps morts ràpidament per no deixar que els seus respectius conjunts marxessin del partit. L’Spar Citylift estava patint en el rebot, i les segones jugades han obert una escletxa en el marcador en un parcial favorable a les locals per arribar al descans amb un 36-26.

Sortida en tromba en l’inici de la segona meitat per capgirar la dinàmica ràpidament. Les jugadores de Surís han tingut clar que s’havia de collar fort a les locals des del primer segon, i així ho han fet; un parcial de 0-12 en els primers 4 minuts ha servit per posar-se per davant de forma momentània i tornar a deixar el partit d’allò més obert. Les locals han sabut contrarestar el bon inici visitant amb un parcial de 7-0 per tornar a dominar el marcador i el partit, arribant al final del període amb un 59-43.

Diversos minuts sense anotar de les gironines durant l’inici del quart temps han estat determinants perquè la victòria es quedés a Salamanca, amb un resultat final de 80-53. L’Spar Citylift Girona no ha pogut sumar una nova victòria en lliga i deixa en 17 el rècord de victòries consecutives en la competició. La derrota també suposa la pèrdua del lideratge que portava defensant des de la jornada 10.