L’Spar Girona presenta les equipacions per la temporada 2020-2021

L’Spar Girona presenta els patrocinadors i les equipacions per la temporada 2020-2021

L’acte s’ha traslladat fins al Club Nàutic Port D’Aro amb la participació d’Helena Oma i Iho López.

 

Poc a poc es va acostant l’inici de la temporada i des del club avui hem presentat les camisetes que lluiran les nostres jugadores a partir del 19 de setembre en l’estrena a la lliga.

L’esdeveniment, que s’ha celebrat al Club Nàutic Port d’Aro, hi han tingut presència els següents assistents:

  • Vicepresident del Club Nàutic Port d’Aro, Rafael Arau Agustí
  • President del club, Cayetano Pérez
  • Director de l’Espai Gironés, Pau Jordà
  • Directora de màrqueting d’Infoself, Sònia Casademont
  • Directora de Wiffiboo, Sara Linares
  • Director TC Equipacions, Quim Ahumada
  • Alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez Ruiz

Helena Oma i, la nouvinguda, Iho López han estat les jugadores que han vestit en públic, per primera vegada, les equipacions amb les quals defensaran l’Spar Girona arreu de la Península i Europa.

El dirigent de l’entitat on s’ha organitzat l’acte, Rafael Arau, s’ha mostrat molt agraït pel fet de que entitats esportives contemplin casa seva com a un lloc ideal per fer-hi esdeveniments com el que s’ha pogut dur a terme avui.

El nostre president, Cayetano Pérez, ha començat el seu torn de paraula donant les gràcies als patrocinadors que confien amb nosaltres per acabar portant el bàsquet femení i gironí al més amunt possible. Ha destacat “que des del club s’ha treballat el millor possible perquè tots puguem gaudir dels èxits de l’equip sense posar en perill la salut dels abonats.”

El club s’ha volgut mostrar agraït i preocupat per la no participació a l’acte del director de BAUHAUS, Daniel Alberto, degut a problemes de salut que li han impedit poder estar amb nosaltres avui. En la distància, ha volgut destacar que: “Per a BAUHAUS aquest equip representa uns valors molt semblants als nostres: esforç, superació, treball i respecte. Uns valors que creiem molt important transmetre dins i fora de Catalunya, com ho fan elles.

Un dels patrocinadors que porta més temps confiant amb nosaltres, Espai Gironès a través de Pau Jordà, no ha fallat a la cita i s’ha mostrat “molt content de seguir estant amb nosaltres un any més.”

Sònia Casademont, cap de màrqueting d’Infoself: “Donem les gràcies al club per la confiança dispositada amb nosaltres. És tot un honor poder seguir estan amb vosaltres una temporada més.”

Sara Linares, directora de Wifiboo: “Estem molt orgullosos de participar amb l’Uni Girona per segon any consecuticu perquè volem mostrar la nostra confiança cap a l’esport femení.”

Quim Ahumada, director de TC equipacions: “Fa set anys que l’Uni Girona va confiar en nosaltres per dissenyar les camisetes de cada temporada i el disseny d’aquesta temporada creiem que és molt divertit i innovador.”

Maurici Jiménez, alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’agaró: ” Vull donar les gràcies al club per desplaçar-vos fins el nostre municipi per fer la presentació de les camisetes. Des de l’àmbit privat volem manifestar el nostre recolzament cap a actes d’àmbits culturals i esportius.”

Al moment en que s’han fet públiques les camisetes, de nou, Cayetano Pérez ha prés torn de paraula per “anunciar que els colors de la primera i segona equipació seran els mateixos que els últims dos anys amb la diferència de que la segona equipació serà la primera en competició europea amb els colors grocs i vermells com a referència i identificant-nos amb Catalunya.”

Attachment