L’SPAR S’IMPOSA AL MECHELEN EN UNA GRAN SEGONA PART

L’UNI S’IMPOSA AL MECHELEN EN UNA GRAN SEGONA PART

L’Spar Girona s’ha retrobat amb la victòria a l’Euroleague Women. Tot i la igualtat en els dos primers parcials de joc, una gran segona part de les de Bernat Canut en ambdós costats pista han decantat la victòria per a les nostres. Brittney Sykes ha sigut la principal responsable del sisè triomf a l’Euroleague Women, acabant l’enfrontament amb 24 punts.

Al ritme de Bertsch
Recital de Morgan Bertsch en el tram inicial de l’enfrontament, que ha deixat clar que amb espais a la llarga distància és letal (9 punts en el primer quart). L’aler ha portat a les seves a dominar, per poc, en el marcador, mentre que l’Spar s’ha sostingut per Sykes i pels punts finals de Flores i Etxarri (21 a 21). Aquest empat ha portat a l’entrenador visitant a demanar temps mort. Una pausa que ha resultat efectiva per trobar a Nauwelaers alliberada (6 punts), per després tancar el quart des de la personal (punts de Denys, 21 a 26).

El canvi de quarts ha assentat bé a la defensa de l’Uni, que ha forçat tirs dolents a les visitants. Una situació que ha estat aprofitada per les nostres per apropar-se en el marcador (Murphy i Sykes, 25 a 26). Finalment, tot i la falta d’anotació del MechelenBertsch ha castigat la nostra defensa des de la mitja distància i Canut ha parat l’enfrontament. Els ajustos ofensius han canviat la dinàmica ofensiva i un triple de Murphy i una entrada de Sykes han avançat a l’Uni (30 a 28). Brittney ha estat un nervi amb el seu estil vertical, castigant constantment la zona del Kangoeroes (16 punts a la primera part). Amb temps pel final, el Mechelen, descarat des de la llarga distància mitjançant Morrison, ha posat el -2 en el xoc (39 a 37).

Segona part de l’Spar
La tornada a pista no ha canviat la dinàmica ofensiva per ambdós conjunts, intercanviant-se cistelles constantment fins a l’equador del tercer quart (45 a 43). De nou, Sykes ha agafat el timó de l’Spar, intimidant a les visitants amb els atacs elèctrics, emportant-se una merescuda ovació en ser substituïda (20 punts de Brittney, 50 a 46). Finalment, tot i els punts des de la personal del Mechelen, Laia Flores ha acabat de diferenciar a les nostres amb una entrada i un tir des de la mitja distància (56 a 49).

Amb diferència en el marcador, un Spar Girona sòlid en defensa, sumat d’un Kangoeroes Mechelen precipitat en atac, han sigut els principals factors de la sentència de les nostres. De nou, el lideratge de Sykes, més una atrevida Laia Flores en ambdós costats de pista, han revolucionat el ritme ofensiu de l’Uni (13 punts de Laia, 67 a 51), ajudant a les gironines a aconseguir la sisena victòria a l’Euroleague Women per 71 a 59.