Marta Xargay es desvincula de l’Spar Citylift Girona

Marta Xargay es desvincula de l’Spar Citylift Girona

La gironina s’acull a la clàusula del seu contracte i anuncia la retirada de les pistes per un temps indefinit.

Marta Xargay queda desvinculada de l’Spar Citylift Girona per motius personals. Ara mateix es troba en una situació on declara “necessitar més temps fora del bàsquet”. Aquesta rescissió està present en el seu contracte, i el club té el compromís de respectar en tot moment la seva decisió.

Nascuda el 20 de desembre de 1990, va ser el reforç d’hivern per a la plantilla de l’Spar Citylift Girona. La gironina va debutar amb tan sols 17 anys al conjunt de la seva ciutat, sent una de les components de la plantilla que va ascendir a Lliga Femenina 1.

Des del club volem agrair-li la seva professionalitat i compromís en les dues etapes en les quals ha defensat la nostra samarreta.

Marta Xargay s’ha volgut despedir de l’afició:

“Tota la situació que estem vivint amb aquesta pandèmia m’ha servit per pensar en mi i per aprendre a valorar encara més el realment important, com és la família i la salut.

Porto més de 20 anys dedicant la meva vida al bàsquet, un esport que m’ha fet créixer no només com a professional sinó també en l’aspecte personal. I amb el que vull seguir creixent, però per això, necessito agafar-me un temps de descans. Per això he decidit parar fins a almenys el gener de l’any que ve, de 2021.

Vull donar-li les gràcies al club, a l’Uni Girona, pel seu suport i per l’oportunitat que m’ha donat aquesta temporada i a tots els aficionats per com m’han acollit. I per descomptat, vull donar-li les gràcies també a totes les meves companyes i la meva família, pel seu suport. Espero que seguim recuperant la normalitat a poc a poc i que tornem a estar junts aviat.”

D’altra banda, Cayetano Pérez, president del club, ha declarat que: “Com a club, tenim tot el respecte a la seva decisió. Volem donar-li les gràcies i molts ànims. Li deixem les portes obertes, perquè això és casa seva.”

Attachment