Notícies

Noticies

Ensopegada davant el DVTK.

Ensopegada davant el DVTK Segona derrota de la setmana de l’Uni Girona. Les gironines, que han estat sòlides en la primera part, han vist com un bon tercer parcial del DVTK ha estat suficient, que s’ha emportat la victòria a Fontajau per 58

PRÈVIA | SPAR GIRONA – DVTK HUN-THERM.

PRÈVIA | SPAR GIRONA – DVTK HUN-THERM Sense temps a perdre. Segon enfrontament de la setmana -i no l’últim-. L’Spar Girona rep aquest dijous al DVTK Hun-Therm, equip que actualment ocupa la sisena posició del grup B de l’Eurolea

DERR0TA AL JUAN CARLOS NAVARRO.

L’UNI CAU AL JUAN CARLOS NAVARRO No ha pogut ser. L’Spar Girona ha caigut contra el Barça CBS en el Juan Carlos Navarro. Tot i un bon inici de les gironines, el Barça ha dominat gairebé tot el partit i la reacció final de les gironines no

UN GRAN TERCER QUART ENS DÓNA LA VICTÒRIA.

UN GRAN TERCER QUART ENS DÓNA LA VICTÒRIA Després de caure contra l’Araski en la passada jornada, l’Spar arribava a Alcantarilla amb l’objectiu de recuperar la victòria. Ha costat molt, i de fet el Jairis ha estat tota la primera

UN UNI DE MÉS A MENYS CAU CONTRA L’ARASKI.

UN UNI DE MÉS A MENYS CAU CONTRA L’ARASKI Segona derrota de l’Spar Girona a la LF Endesa. Tot i una molt bona primera part de les gironines, el conjunt basc ha sorprés les nostres en el segon tram de partit, capgirant el marcador i imposant-

PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI.

PRÈVIA | SPAR GIRONA – KUTXABANK ARASKI Després de trobar-nos en les semifinals de la Supercopa (partit que les de Bernat Canut es van imposar per 69 a 76), l’Uni torna a enfrontar-se al conjunt basc per la jornada 9 de la LF Endesa. “

Brittney Sykes torna a l’Spar Girona.

Brittney Sykes torna a l’Spar Girona L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Brittney Sykes perquè l’americana defensi la samarreta del conjunt gironí durant el que resta de temporada. Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Giron

SOL·LICITUD D’ABONAMENTS COPA DE LA REINA 2023.

SOL·LICITUD D’ABONAMENTS COPA DE LA REINA 2023 Formulari per sol·licitar els ABONAMENTS per la Copa de la Reina 2023 que es disputa a Saragossa del 30 de març al 2 d’abril de 2023. Aquesta temporada, la FEB ha obert un termini de venda pref

PROMOCIÓ BLACK FRIDAY: 2X1 EN L’ABONAMENT!.

PROMOCIÓ BLACK FRIDAY: 2X1 EN L’ABONAMENT! Arriba el Black Friday a l’Uni Girona. A part del 25% de descompte, aquesta temporada el club llança una promoció pels abonaments des del Black Friday (divendres 25 de novembre) fins a final de tem