Noticies

COMUNICAT MÈDIC: BINTA DRAMMEH.

COMUNICAT MÈDIC: BINTA DRAMMEH Binta Drammeh pateix una ruptura de grau I del múscul psoes ilíac esquerra que la mantindrà fora de pista durant els propers 15 dies en funció de l’evolució.

PRÈVIA | SPAR GRAN CANARIA – SPAR GIRONA.

PRÈVIA | SPAR GRAN CANARIA – SPAR GIRONA 48 hores més tard de perdre a Bèlgica, les gironines afronten un altre enfrontament lluny de casa “Sense temps per descansar ni entrenar-nos, preparant mentalment el partit”. Així valorava Ber

LA PRÈVIA | KANGOEROES MECHELEN – SPAR GIRONA.

LA PRÈVIA | KANGOEROES MECHELEN – SPAR GIRONA Superats les dues primeres jornades de l’Euroleague Women (victòria a la pista del Landes i superat l’examen contra l’Schio amb claredat), l’Spar Girona viatja a Bèlgica per en

PRIMERA DERROTA A LA LF ENDESA.

PRIMERA DERROTA A LA LF ENDESA L’Spar Girona ha caigut a la pista del Casademont Zaragoza. Ho ha fet però, amb molt d’honor. I és que les gironines han tingut l’última possessió per enviar el partit a la pròrroga, però la cistella

RACC ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA.

RACC ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA RACC, organització de referència en l’àmbit de la mobilitat a nivell internacional i especialitzada en assistències i assegurances, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per conver

BERNAT CANUT: “UNA VICTÒRIA MÉS QUE MERESCUDA”.

BERNAT CANUT: “UNA VICTÒRIA MÉS QUE MERESCUDA” 25a victòria de l’Spar Girona a l’Euroleague Women. Després de superar al Famila Schio, Bernat Canut i Laia Flores van comparèixer a la roda de premsa per atendre els mitjan

PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO.

PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO Arriba la segona jornada de l’Euroleague Women contra el Famila Schio (20:45h, Esport3). Arriba un dels clàssics de la competició dels últims anys. I és que és el quart curs seguit que el conjunt giron