Notícies

Noticies

LA PRÈVIA | KANGOEROES MECHELEN – SPAR GIRONA.

LA PRÈVIA | KANGOEROES MECHELEN – SPAR GIRONA Superats les dues primeres jornades de l’Euroleague Women (victòria a la pista del Landes i superat l’examen contra l’Schio amb claredat), l’Spar Girona viatja a Bèlgica per en

PRIMERA DERROTA A LA LF ENDESA.

PRIMERA DERROTA A LA LF ENDESA L’Spar Girona ha caigut a la pista del Casademont Zaragoza. Ho ha fet però, amb molt d’honor. I és que les gironines han tingut l’última possessió per enviar el partit a la pròrroga, però la cistella

RACC ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA.

RACC ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA RACC, organització de referència en l’àmbit de la mobilitat a nivell internacional i especialitzada en assistències i assegurances, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per conver

BERNAT CANUT: “UNA VICTÒRIA MÉS QUE MERESCUDA”.

BERNAT CANUT: “UNA VICTÒRIA MÉS QUE MERESCUDA” 25a victòria de l’Spar Girona a l’Euroleague Women. Després de superar al Famila Schio, Bernat Canut i Laia Flores van comparèixer a la roda de premsa per atendre els mitjan

PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO.

PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO Arriba la segona jornada de l’Euroleague Women contra el Famila Schio (20:45h, Esport3). Arriba un dels clàssics de la competició dels últims anys. I és que és el quart curs seguit que el conjunt giron

MGC MÚTUA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA.

MGC MÚTUA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA MGC Mútua, entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador. A l’acte de signatura han a

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – GERNIKA BIZKAIA.

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – GERNIKA BIZKAIA Les gironines, únic equip invicte de la LF Endesa, volen sumar una nova victòria per celebrar de la millor manera el dia de Sant Narcís. Davant tindrà un rival que la temporada passada va aconseguir la