SANT DALMAI, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

SANT DALMAI, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

La marca Sant Dalmai, especialista en productes cuits de xarcuteria des de l’any 1964, ha estat presentada com a nova col·laboradora del projecte de l’Spar Girona. 

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Sant Dalmai, la representant de l’empresa, Ivette Panella. I per part de l’Spar Girona, el director general, Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a Sant Dalmai: “Per nosaltres és un nou recolzament després d’un any complicat. Després dels èxits aconseguits l’última temporada esperem que com Sant Dalmai més empreses vulguin sumar-se al club per seguir creixent i compartir moltes alegries”.

Per part de Sant Dalmai, Ivette Panella ha destacat: “Estem encantats d’entrar a formar part d’un club que encara el futur amb il·lusió després d’un any que ha estat, per a tots, difícil. Sentim que compartim amb l’Spar Girona valors com l’esforç, la superació i la tenacitat que considerem pilars fonamentals sobre els quals construir un projecte d’èxit“.

SOBRE SANT DALMAI

Sant Dalmai va ser fundada l’any 1964 amb el propòsit de buscar l’excel·lència en el món de la xarcuteria. Després de 50 anys, l’empresa compta actualment amb tecnologia d’última generació, però la mateixa il·lusió del primer dia segueix guiant a un equip de més de 150 persones a elaborar productes de la més alta qualitat per a les millors xarcuteries. 

Attachment