Brittney Sykes: “Sóc molt feliç de tornar a l’Spar Girona”

Sykes: “Sóc molt feliç de tornar a l’Spar Girona”

Brittney Sykes ha estat presentada com a jugadora de l’Spar Girona a la nova botiga Parlem de l’Espai Gironès. Sònia Casademont, Responsable de Màrqueting de Parlem Empreses, ha inaugurat la roda de premsa: “Des de Parlem estem molt orgullosos de patrocinar l’Uni Girona aquesta temporada i de presentar a Brittney Sykes a la nova botiga de Parlem de l’Espai Gironès. Contextualitzar que a principis d’any Parlem va adquirir Infoself Group, empresa de referència en l’àmbit tecnològic a Girona, amb el propòsit d’oferir serveis 360º en l’àmbit de les telecomunicacions i serveis informàtics per petites i grans empreses. La compra va impulsar la línia de negoci de Parlem Empreses”.

Seguidament, Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació: “Des del club estem molt contents perquè és una jugadora que recuperem del passat. Ens agrada. Les jugadores volen tornar a l’Uni. És un missatge pel futur, que les jugadores estan bé a Girona. Ella està molt en forma, s’ha vist a l’Euroleague. Necessitàvem aquest reforç. Pot jugar a diferents posicions i és molt vertical i agressiva en defensa. Esperem que ens doni aquest plus a la línia exterior. Tal com està el mercat és un gran fitxatge”.

Torna a casa
Brittney Sykes s’ha mostrat “molt contenta de tornar a ser aquí. La primera vegada era molt jove. Ara sóc més madura per continuar creixent i ajudar a l’equip. Sempre he estimat molt el club, encara que estigués amb altres equips. Estic molt i molt contenta de tornar a casa”. I és que Girona és molt “especial” per a la nova jugadora de l’Uni. “És més que bàsquet. Jo volia tornar al club que em va donar l’oportunitat, la ciutat que m’ha acollit, el projecte. Conec algunes jugadores de l’equip. Fa temps que treballa tothom. Crec en Girona. Crec amb l’equip. Crec en el club. No m’ho vaig ni pensar per venir a jugar aquí”.

Respecte a la manera de tornar a vestir la samarreta de l’UniSykes considera que “el negoci és el negoci. Això passa i estic molt agraïda per l’oportunitat de tornar. Tornar ha estat sempre en els meus plans. Les coses passen. La Laia ha fet tot el possible perquè pogués tornar i estic molt agraïda per l’oportunitat”.

Una altra mentalitat
Sykes torna a Girona “més madura. El 2018 era el meu segon any a Europa. Estava aprenent a ser professional i el 2018 ja vaig tenir grans companyes, però crec que no estava preparada per aquest tipus de responsabilitat. Ara amb 28 anys, i havent passat anys a l’elit jugant amb grans jugadores, m’ha fet millorar com a atleta. Tornar aquí ho veig diferent. Ara treure’m avantatge de què torni aquí. Tanquem el cercle. En aquests anys han passat moltes coses”.

Palau ha reconegut queno sap si Sykes podrà jugar diumenge la pista del Jairis perquè encara no ha arribat el trànsfer.

Attachment