SYLTEC RENOVA PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

SYLTEC RENOVA PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

Syltec, empresa d’enginyeria, consultoria tecnològica i d’instal·lacions d’energies renovables, al sector industrial, comercial i tecnològic, seguirà vinculada una temporada més amb l’Spar Girona.

L’acte de signatura ha tingut lloc a Fontajau, on s’ha fet la presentació amb l’equip de Syltec i els cotxes oficials de l’empresa. Toni Masana i Juan Pablo Hernández, propietaris i gerents de Syltec Catalunya, han estat els representants de l’empresa patrocinadora. Per part de l’Spar Girona, l’acte ha anat a càrrec de les jugadores, liderades per Rebekah Gardner, i l’staff tècnic.

Toni Masana i Juan Pablo Hernández s’han mostrat il·lusionats i han destacat que des de Syltec “recolzem l’esport femení i compartim valors amb l’Uni Girona. Creiem que és un club amb un potencial increïble. Després d’una temporada amb l’equip podem afirmar que estem encantats de seguir col·laborant amb l’Spar”.

Syltec espera que aquest patrocini ajudi a assolir tots els reptes en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Syltec
Syltec és una empresa sostenible amb projecció comercial que ofereixi als clients solucions pràctiques i eficients en les àrees d’enginyeria, arquitectura i innovació tecnològica aportant qualitat, així com millores socials i respecte a l’entorn.

Attachment