REGAN MAGARITY, EN EL 5 IDEAL DE LA LF ENDESA

REGAN MAGARITY, EN EL 5 IDEAL DE LA LF ENDESA No hi ha cap mena de dubte. Aquesta temporada 23-24 Regan Magarity ha estat una de les millors jugadores de l’Spar Girona (i de la lliga). Una campanya que no ha passat desapercebuda pels aficionats, jun

DERROTA AL PALAU BLAUGRANA

DERROTA AL PALAU BLAUGRANA L’Uni Girona, de més a menys, no ha pogut superar al Barça CBS. Un últim quart impecable de les blaugranes, juntament amb una afició entregada en el Palau Blaugrana, han revertit el marcador, aconseguint la victòria p

REGAN MAGARITY, NOMINADA A MVP DE LA LF ENDESA

REGAN MAGARITY, NOMINADA A MVP DE LA LF ENDESA Regan Magarity és una de les tres finalistes, juntament amb Leonie Fiebich, del Casademont Zaragoza, i Sika Koné, del Perfumerías Avenida, a ser millor jugadora de la Liga Femenina Endesa. La sueca està f

EL CELTA ES FA FORT A FONTAJAU

EL CELTA ES FA FORT A FONTAJAU L’Spar Girona ha ensopegat a casa contra el Celta. Les gallegues han millorat la seva imatge en la segona part, frenant en sec les nostres ideies, i imposant-se a Fontajau per 57 a 67. Nervis en l’inici de pa