UN ÚLTIM QUART BRILLANT DONA LA VICTÒRIA A L’SPAR

UN ÚLTIM QUART BRILLANT DONA LA VICTÒRIA A L’SPAR

L’Uni Girona ha superat al Bembibre i ha recuperat sensacions pel tram final de temporada. El partit ha estat igualat en tot moment, amb intercanvis constants en el marcador. La millor versió de l’Spar s’ha fet esperar, apareixent en l’últim quart per imposar un contundent parcial de 10 a 24 gràcies a l’encert des de la llarga distància, obtenint la victòria a Bembibre per 55 a 70. Gardner ha acabat l’enfrontament amb 20 punts (4 de 5 en triples), mentre que Sykes ha tornat a la dinàmica amb 18 punts.

10 punts de Gardner
Amb una Tolo molt participativa, l’Spar Girona ha dominat el primer compàs de partit. De fet, gràcies a l’australiana i a una transició de Rebekah Gardner l’Uni ha aconseguit un avantatge de quatre punts. Una alegria que ha durat poc, i és que el Bembibre ha tret del partit a Marianna i a Muhate (ambdues amb 2 faltes personals), revertint la situació amb un parcial de 9 a 0 (5 punts d’Aijanen). Amb el temps mort de Canut, les gironines han recuperat sensacions gràcies a l’encert des de la llarga distància de Gardner (10 punts dels 14 de l’Uni en el primer quart), finalitzant Sykes sobre la botzina per posar el +3 en el marcador (11 a 14).

Triples del Bembibre
Amb les errades dels dos conjunts sota cistella, ambdós equips han buscat solucions des de la llarga distància: Sykes ha convertit un triple per les gironines, mentre que el Bembibre s’ha fet fort gràcies a Pirttinen i Palma (17 a 19). Seguidament, amb la recuperació de Silva, el Bembibre ha tornat a canviar la dinàmica en el marcador, obligant a Canut ha aturat l’enfrontament (21 a 19). Però les solucions han tardat a aparèixer i el Bembibre ha tornat a castigar mitjançant Palma (24 a 19). De fet, amb el domini del triple, les locals s’han situat a 8 punts (tres tirs de Pirttinen i triple de Whalen), però de nou, un triple i una cistella sobre la botzina de Sykes ha situat a l’Spar a 6 punts (32 a 26).

A poc a poc
El pas per vestidors ha canviat la dinàmica ofensiva de l’Spar i Tolo ha fet un parcial de 0 a 4. Tot i que Aijanen i Silva han frenat el nostre intent de remuntada, amb el pas dels minuts, on ha destacat la defensa de Sykes i Gardner, els atacs verticals en transició han castigat l’esquena del Bembibre, aproximant a l’Uni a només 1 punt (38 a 37). El temps mort ha refet a les locals gràcies al domini del rebot ofensiu, però un triple final de Gardner i un tir des de la mitja distància de Muhate han avantatjat a les nostres (45 a 46).

Domini des de la llarga distància
Amb els nervis finals, ambdós equips han vist com la cistella se’ls ha fet petita. Però la insistència de l’Uni ha obligat al Bembibre a frenar a les nostres mitjançant faltes personals i GiedreSykes i Rebekah han situat a les gironines a sis punts (48 a 54). El Bembibre, que s’ha aproximat de nou des de la línia personal gràcies a Westerik, ha vist com les seves aspiracions s’han reduït per culpa d’un triple de Flores (50 a 57). El temps mort local no ha pogut frenar el nostre millor moment de partit i Parra i Sykes han tornat a destacar des de la llarga distància (52 a 63). Finalment, Giedre, sota cistella, i Gardner, des de la llarga distància, han tancat l’enfrontament i l’Spar ha tornat a sumar a la LF Endesa (55 a 70).

Attachment