Victòria de fe i ofici en un Fontajau pletòric (Spar Citylift Girona 80 – 73 KSC Szekszárd)

Victòria de fe i ofici en un Fontajau pletòric (Spar Citylift Girona 80 – 73 KSC Szekszárd)

Spar Citylift Girona 80 – 73 KSC Szekszárd

Partit d’alta tensió i emotivitat avui; per una banda suposava l’últim partit de Shay Murphy aquesta temporada a Fontajau, i per altra, la necessitat de remuntar els 6 punts de desavantatge de l’anada.

Inici molt intens, amb anotació ràpida per part dels dos equips que han sortit disposats a deixar-s’ho tot sobre el parquet. Les hongareses han sabut sortir més encertades de cara a cistella, aprofitant segones oportunitats amb la pivot McCall molt atenta i mantenint una bona anotació exterior durant tot el primer quart, que ha acabat amb un 12-23.

Una bona defensa que ha suposat quatre minuts sense anotar de KSC ha estat la carta de presentació de les jugadores d’Eric Surís en el segon quart, aconseguint eixugar el desavantatge i posar-se amb un 33-31 que igualava pràcticament l’eliminatòria.

A la represa la dinàmica del partit ha estat la mateixa; cada cistella s’havia de treballar de valent i cada possessió tenia al darrere la intensitat de dues grans defenses exigents. Amb un marcador excepcionalment baix pel que fa a la mitjana de l’equip, s’arribava a l’últim quart amb un 53-50.

En un darrer quart de molts nervis i alternatives en el marcador, a l’equip no li ha tremolat el pols en el moment que es trobava tres punts per sota l’objectiu, i Keisha Hampton ha anotat un triple quan faltaven 16 segons pel final. S’ha arribat a la pròrroga amb un 73-67.

Els 5 minuts extres han posat a prova l’ofici de les jugadores gironines, que han sabut aguantar en tot moment els atacs hongaresos per acabar amb un 80-73 que ha posat Fontajau d’empeus i ha classificat l’equip pels quarts de final de la competició.