YOSOY RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

YOSOY RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

Yosoy, la marca líder a nivell nacional en begudes vegetals sense additius ni sucres afegits, renova el seu compromís amb l’Spar Girona. YOSOY seguirà vinculant la seva marca amb l’equip, lligant així els valors de responsabilitat i salut propis d’ambdues entitats.

L’acte de presentació es va dur a terme al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i va anar a càrrec de l’staff i les jugadores de l’Spar Girona. A la signatura de l’acord hi va assistir, per part de Yosoy, el fundador i president Josep Maria Erra. “Yosoy comparteix els valors de l’esport, l’alimentació saludable i vol seguir involucrant en el teixit esportiu gironí. És un orgull continuar un any més formant part d’aquest equip”.

Per part nostre volem agrair el seu compromís i la involucració de la marca amb l’Spar Girona, que està proporcionant material per al dia a dia de les nostres jugadores.

Sobre YOSOY
YOSOY és la marca líder de begudes vegetals a nivell nacional, aposta per treballar amb el mínim d’ingredients, sense additius ni sucres afegits. És la principal marca de Liquats Vegetals, empresa líder i pionera en la producció i distribució de begudes 100% vegetals fundada el 1991 amb l’objectiu, d’inspirar a una alimentació saludable a través d’una relació honesta amb els ingredients, les persones i sobretot l’entorn.

 

Attachment