Notícies

Noticies

Fes-te amb el teu paquet a mida per la Copa.

Si voleu fer costat l’equip a la Copa de la Reina 2016 podeu acostar-vos a l’oficina d’Halcon Viajes al carrer Nou, 37 de Girona a reservar el vostre viatge cap a Sant Sebastià o bé contactar amb ells al telèfon 972 20 00 55. L‘agència oficial

Remuntada insuficient.

Spar Citylift Girona 68 – 69 Cadí La Seu L’Spar Citylift Girona remunta 15 punts en l’últim quart però no aconsegueix emportar-se la victòria tot i tenir l’últim tir del partit, errat per Givens. Foto: Xavier Marques Resulta

Un mal tercer quart condemna a l’equip.

Wisla Can-Pack 54 – 46 Spar Citylift Girona L’Spar Citylift Girona va jugar ahir el seu partit número 9 a l’Eurolliga dominant-lo fins el descans, però un mal tercer quart condemna a l’equip i acaba amb totes les opcions d

Recuperant el bon camí.

C.R.E.F ¡Hola! 56 – 58 Spar Citylift Girona   L’Spar Citylift Girona enceta l’any amb una treballada victòria contra un rival dur i que ja ens va guanyar a la primera volta i recupera el camí de la victòria en el debut de

Un altre cop, el millor any de la nostra història.

I un any més aquí estic fent el resum de tot el viscut al club. I quin plaer tornar a poder començar dient allò de que aquest, ha estat el millor any de la història del club. Si ara fa dotze mesos quan n’escrivia el darrer m’haguessin dit el que

Un 2016 de rècord a les xarxes socials.

L’Uni Girona CB s’ha consolidat enguany com al segon club de bàsquet femení amb més presència a les xarxes socials i Internet en l’àmbit estatal, només per darrera del Perfumerias Avenida Salamanca que continua tenint en la Marea Azul l’afic

VINE A DONOSTI A LA COPA DE LA REINA.

El proper cap de setmana del 6 i 7 de febrer la ciutat de Donosti rebrà la competició de la Copa de La Reina 2016, on a part de l’equip amfitrió IDK Gipuzkoa, hi haurà el Perfumerias Avenida Salamanca, el CB Conquero Huelva Wagen i el nostre Spar C

Coratge i lluita en estat pur.

Spar Citylift Girona 56 – 59 Nadezhda Orenburg   L’Spar Citylift Girona més coratjós i lluitador planta cara al tot poderós Nadezhda Orenburg i amb un últim minut i mig de partit molt bo a punt es de donar la sorpresa. Foto:

Lluita sense premi.

Spar Citylift Girona 47 – 56 Bourges Basket L’Spar Citylift Girona planta cara i lluita en un partit molt dur contra el Bourges Basket i arriba amb opcions al final del partit. Noemí Jordana un cop més fa un gran partit en atac, amb 1

Contra el mur zonal.

Spar Gran Canaria 73 – 67 Spar Citylift Girona L’Spar Citylift Girona s’estavella contra la zona imposada per l’Spar Gran Canaria i pateix la segona derrota de la temporada en lliga. Es trenca una ratxa de 9 victòries segui