EL BÀSQUET GIRONA I L’UNI GIRONA PRESENTEN EL SEU PROJECTE DE BASE FEMENÍ CONJUNT

EL BÀSQUET GIRONA I L’UNI GIRONA PRESENTEN EL SEU PROJECTE DE BASE FEMENÍ CONJUNT

L’acte ha estat presidit per Marc Gasol, Cayetano Pérez i Laia Palau juntament amb els dos màxims representants esportius de la iniciativa, Pere Puig i Jesús Escosa.

El Bàsquet Girona i l’Uni Girona han presentat aquesta tarda el seu projecte de base femení al pavelló Ramon Sitjà de Girona. L’acte ha estat presidit per Marc Gasol, Cayetano Pérez i Laia Palau juntament amb els dos màxims representants esportius de la iniciativa, Pere Puig i Jesús Escosa.

El Bàsquet Girona Uni Laia Palau, la branca femenina de l’estructura de base del Bàsquet Girona, comptarà amb l’experiència i saber fer de l’Uni Girona, amb més d’una dècada de recorregut en el bàsquet femení d’elit.

Marc Gasol va destacar que des del primer moment “teníem molt clar que fer aquest projecte era una gran opció pels dos clubs. Estem contents i agraïts d’iniciar un projecte de formació femenina.”

Per altra banda, Cayetano Pérez va valorar l’acord entre les dues entitats i totes les millores que suposaria per la base. “Totes les nostres jugadores disposaran de les mateixes igualtats i metodologies que tenien els nois.”

Finalment, Laia Palau va agrair a tothom assistir en un dia tan important per ambdues entitats. “Acte de presentació i està ple. És una resposta social positiva. Si hi ha una paraula que defineix això és la il·lusió que tenim tots.”

Attachment