LA PRÈVIA | ARASKI VS SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | ARASKI VS SPAR GIRONA

Després de descansar durant una setmana -en conseqüència del partit ajornat del passat diumenge contra l’Al-Qázeres per Covid-19-, el nostre conjunt viatja avui a Vitòria per disputar la jornada 13 de la Lliga Femenina Endesa contra l’Araski.

Respecte a les basques, tot i tenir 4 victòries i 7 derrotes a la lliga regular, les de Madelen Urieta proposen un estil de joc amb les idees clares. El conjunt local arriba amb bona forma, i és que les de Vitòria es van imposar a domicili contra el Bembibre per un ajustat 52 a 54. Un equip lluitador fins al final, tal com va demostrar fa dues jornades contra el València -segon classificat a la lliga- quan només va perdre per 3 punts.

Cal destacar la bona mà de Laura Quevedo Cañizares. Amb 12,2 punts per partit, l’alera és una de les principals armes ofensives. Amb bons percentatges de tirs, destaca per la seva participació en el rebot -4,7 r.p.p.- i una valoració de 11,9.  La pívot Tamara Sera buscarà intimidar des de l’interior de la cistella a les nostres jugadores.

Sobre el nostre conjunt, Alfred Julbé disposarà de totes les jugadores. No obstant això, Paola Ferrari va patir una torçada de turmell i va descansar un dia i mig. La sèrbia Sonja Vasic segueix amb molèsties.

Attachment