LA PRÈVIA | LOINTEK GERNIKA BIZKAIA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | LOINTEK GERNIKA BIZKAIA – SPAR GIRONA

El partit es jugarà aquest dimarts 19 d’abril a les 20:00h pel Canal Feb.

Maloste tanca la fase regular de la LF Endesa per a l’Spar Girona. Després de superar a l’Ensino Lugo i certificar-se la victòria del València contra l’Araski, les nostres jugadores arriben al País Basc amb els deures fets, i és que les d’Alfred Julbe acabaran la lliga ocupant la tercera posició.

Davant tindrem un conjunt que sap el que és guanyar-nos aquesta temporada. A més, en cas de victòria local, el Gernika escalarà a la setena posició.

Lointek Gernika Bizkaia
Les del País Basc tenen una plantilla amb molt de talent on destaquen jugadores com l’aler Angela Deanne Bjorklund amb un percentatge de 9,7 punts per partit, la pivot Tinara Nicole Moore amb 11,5 punts i 5,9 rebots per partit, l’aler Maria Belen Arrojo amb 5,7 rebots per partit i l’excapitana de l’Uni Girona Roso Buch amb 3,3 assistències per partit.

El conjunt basc arriba amb bones sensacions després de superar el Cadí la Seu. Un conjunt que és probable que intensifiqui intensitats per aconseguir la victòria, ja que d’això depèn el seu encreuament als Playoffs: si guanyen s’enfrontaran al València i si perden a l’Avenida.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
“Serà un partit complicadíssim. Un partit molt exigent després de dos enfrontaments de molta intensitat amb només 48 hores de descans. Per tant, l’equip arriba cansat. Tot i això, per les nostres sensacions, pel que estem construint i perquè ja mirem pels Play Offs no volem acabar la temporada amb derrota”, valorava la segona entrenadora Laura Antoja.